Ferrer Bobet

Anyada:
2016
 
Calendari d'anyades
Tipus:
Negre Criança
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
14,0º
Celler:
Ferrer Bobet
País:
Espanya
D.O:
D.O.Q. Priorat
Varietats:
Cabernet Sauvignon, Carinyena / Mazuelo, Garnatxa Negra, Syrah
Al.lèrgens:
Conté sulfits
Vins D.O.Q. Priorat   (Espanya - Catalunya)
92
Foto Ferrer Bobet vi negre

Ferrer Bobet

 
2015 93
2014 93
2013 94
   
   
 
2016 92
2015 93
2014 92
2013 91
   

INFORMACIÓ D'INTERÈS Ferrer Bobet 2016

NOTA DE TAST

Color: Bonic color picota amb rivets violacis. Brillant i amb bona llàgrima.

Aroma: Aromes frescos, molt atractius, de notable intensitat. Sobre un lleuger fons mineral, suggereix una fruita sucosa barrejada amb saborosos torrats, llamineres espècies, aromàtics herbacis i un agradable toc de regalèssia -equilibradas notes de la criança en fusta de lent despertar.

Gust: Molt, molt saborós. Amb un marcat frescor durant tot el recorregut, un pas sedós i elegant. La sucosa fruita es manté en equilibri, matisada per saboroses notes de la criança. Molt bona acidesa i tanins sedosos. Un suggerent vi negre criança de llarg i persistent final, que deixa sensacions molt agradables de marcat caràcter afruitat i lleugers records minerals.

MARIDATGE

Rostits, Carns vermelles a la graella, Carns vermelles rostides, Carns vermelles amb salsa, Cuits, Xai rostit, Pernil Ibèric de Gla, Graellada de verdures, Pastes amb salsa de carn, Patés, Peix blanc a la graella, Pollastre estofat, Formatges de ovella, Risotto, Bolets

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Quarta anyada d'aquest vi negre elaborat pel conegut celler Ferrer Bobet. Els seus creadors, Sergi Ferrer-Salat i Raül Bobet (també elaborador dels vins d'altura del celler Castell d'Encús), són responsables d'alguns dels millors vins del Priorat.

El vi Ferrer Bobet està elaborat a partir de les ceps plantats durant els anys 2004, 2005 i 2006 en diferents "costers" de llicorella, terra pissarrós. Aquestes soques es combinen amb una selecció de raïms procedents de vinyes de més de 20 anys, que el celler posseeix a Porrera, al cor del Priorat.

Amb un complet cupatge de quatre varietats (Carinyena, Syrah, Garnatxa i Cabernet Sauvignon), la Carinyena és el raïm dominant, mentre que la presència de la Cabernet és mínima, amb només un 5%. El raïm es verema manualment amb una doble selecció al celler. Les fermentacions es desenvolupen en dipòsits de 15 i 30 Hl de fusta, acer inoxidable i ciment. Finalitzat el procés fermentatiu, el vi negre Ferrer Bobet 2016 es transvasa a bótes de roure francès, un 60% noves, on reposarà durant 12 mesos.

Recomanem airejar durant uns 30 minuts abans de servir.

El resultat és un vi del Priorat molt saborós i fresc, amb una producció d'unes 19.000 ampolles i que podrem gaudir fins a l'any 2024.

VALORACIÓ DELS NOSTRES CLIENTS

Fes la teva valoració
 
Usuari:
Ferrer Bobet 2014
Data:
10/11/2017
         

   Excel·lent i d'acord amb el preu,

Ferrer Bobet, vi negre D.O.Q. Priorat, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".