PEÑÍN
Color cirera picota fosc amb reflexos blavosos, brillant, de capa alta. Bonica llàgrima, densa i lenta.
Intens i concentrat. Destaquen aromes varietals, molta fruita, negra i madura, notes especiades, records de sotabosc i agradables torrats conformen un nas d'aromes equilibrats, molt expressiu.
Es mostra potent, carnós i estructurat. La seva elevada càrrega de fruita marca un recorregut llarg i saborós. Bona acidesa i agradable sensació tànnica després del seu pas. Final llarg amb afruitats i fumats en retronsal.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.