El Nogal

 
Calendari d'anyades
Tipus:
Negre Alta Expressió
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
14,0º
Celler:
Pago De Los Capellanes
País:
Espanya
D.O:
D.O. Ribera del Duero
Varietats:
Vins D.O. Ribera del Duero   (Espanya - Castella Lleó)
Foto El Nogal vi negre

El Nogal

INFORMACIÓ D'INTERÈS El Nogal

NOTA DE TAST

Color: Net i brillant. Presenta un intens color púrpura amb reflex granat. Capa mitjana amb intensitat de llàgrima abundant. Molt agradable a la vista.

Aroma: Entrada en nas espectacular on els aromes de flors silvestres s'apoderen amb tota la seva plenitud, juntament amb una base de fruits secs que s'equilibren amb uns tocs fumats, cafè i de rere fons i molt subtilment notes a regalèssia.

Gust: En boca, es presenta amb molta complexitat i intensitat, on és mostra amb una elegància i carnositat espectaculars. Amb un final llarg i molt persistent, podem dir que ens trobem davant d'un vi immensament elegant, sensual i complex.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

El celler es situa abraçant diversos noguers centenaris, formant un claustre en el qual mai es perd de vista la vinya.
Totes les funcions es desenvolupen al voltant d'aquest gran pati; celler d'elaboració, criança, embotellat i expedició.
Peces del conjunt l'Edifici Social, concebut com a element d'unió entre les diferents parts, apareix sense fer soroll una figura apaïsada i pura que emmarca el paisatge proposa un recorregut fluid i amable. Aquest el lloc de benvinguda de tots aquells que s'acosten per formar part de la nostra història i dels nostres vins.

Verema seleccionada en caixes de 15 Kg.
El raïm reposa en càmera de fred durant 24 hores abans del seu processament.
Per tal d'obtenir la màxima intensitat aromàtica es realitza una maceració per sota de 12º C durant sis dies. Posteriorment, es sembra amb la nostra llevat autòctona seleccionada i es controla la fermentació en grans barrils de roure. Es sobre-s'encuba a 26º C (28 dies). La fermentació malolàctica es desenvolupa lentament, temperant la sala de malolàctiques a 22ºC sense addicció de bacteris durant 32 dies en bótes de roure francès.
Posteriorment descansa 18 mesos en bótes de roure francès de gra seleccionat.

El Nogal, vi negre D.O. Ribera del Duero, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".