ca
Foto Corullón vi negre
Vins D.O. Bierzo
 

Corullón

0,75 L. I
Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
DETALLS
  • Calendari d'anyades
  • Tipus: Negre Alta Expressió
  • Capacitat: 0,75 L.
  • Graduació: 14,0º
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2018 96
2017 95
2016 95
2015 95
2014 95

PEÑÍN

ANY PUNTUACIÓ
2017 95
2016 95
2015 93
2014 94
2013 93
NOTA DE TAST
Color

Net i brillant. Color cirera amb reflexos lleugerament granats. Molt agradable a la vista.

AROMA:

En nas, expressa atractius aromes florals, on destaca una lavanda encisadora, que s'ensablen amb un perfecte equilibri amb encens. Es conjunten, amb cireres i gerds, tocs especiats i amb una mineralitat extraordinària, on el terroir és el màxim protagonista.

GUST:

En boca, es presenta molt ben estructurat, amb uns tanins fantàsticament madurs, saborós, tot amb un equilibri sensacional. Acabant sent llarg, persistent i amb una acidesa que el fa increïblement fresc.

MARIDATGE
Carns vermelles a la graella, carns vermelles rostides, civet, caça major, formatges curats, pernil ibèric de gla. Temperatura de servei: Servir entre 16 i 18ºC.
ET POT INTERESSAR
Descendents de J. Palacios arriba al Bierzo el 1999 amb la il·lusió d'exalçar els encants vinícoles d'una regió d'absolut origen històric-religiós. Després de l'important domini romà (les mines d'or de Las Médulas), el Bierzo es converteix en parada de descans obligada en el dur pelegrinatge del camí cap a Santiago de Compostel·la, que tanta atracció va produir en el cristianisme europeu des del segle XI, i al qual acudien reis, prínceps i sants. És durant la seva màxima esplendor, a partir del segle XII, quan es desenvolupa un veritable assentament eclesiàstic a la regió, donant lloc a la convivència d'innombrables ordes religiosos. Serien aquests monjos del nord d'Europa que desenvoluparien aquesta especial viticultura que, amb la simbiosi de saviesa, precisió i temps, s'ha mantingut inalterable fins als nostres dies, oferint-nos la singularitat d'un raïm negre únic: La Mencía, i un patrimoni vitícola incomparable pel seu arrelament i personalitat. Emplaçats vinícolament a l'atractiva vila de Corullón, Álvaro Palacios i el seu nebot Ricardo Pérez Palacios cultiven 15 hectàrees de vinya molt vella en propietat, seguint la disciplina de la biodinàmica a la recerca de la definició i la puresa. Aquestes vinyes es troben repartides en una seixantena de petites parcel·les amb exposicions molt diverses i sobre diferents escales d'altitud, a causa de l'orografia composta per vessants amb accentuades pendents. L'origen de la formació del sòl pertany al període càmbric inferior, caracteritzat per una estructura de pura roca pissarrosa laminar i gruixuda, molt mineral, amb quarsites, gresos i argiles, combinant una disposició horitzontal i obliqua respecte a terra, aspecte que accentua el caràcter del terrer. El clima continental d'influència atlàntica i la pluviometria, superior als 600 mm anuals, d'aquesta verda i muntanyosa regió, reflecteix la frescor i fragància en els seus vins d'important profunditat, volum i aquesta sensació viva i sucosa de polpa de cirera dins d'una textura i caràcter sedós i amable.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins D.O. Bierzo
Vins negres denominació d'origen D.O. Bierzo

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...

Comprant

Corullón

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en0,00€
X unit..