ca
Foto Lustau Oloroso 30 VORS vi generós
Vins D.O. Jerez - Manzanilla de Sanlúcar de Barrameda
 

Lustau Oloroso 30 VORS

0,50 L. I
45,00€
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • COMPRA SEGURA
  • EN 24 - 48 HRS
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
Foto Lustau Oloroso 30 VORS vi generós
Lustau Oloroso 30 VORS
0,50 L.
45,00€
DETALLS
  • Tipus: Generós Oloroso
  • Capacitat: 0,50 L.
  • Graduació: 20,5º
NOTA DE TAST
Color

Ambre amb reflexos coure.

AROMA:

Complex, opulent, captivador, insolent. Conjunció de notes a torró, albercocs i prunes amb apunts especiats i torrats.

GUST:

Intens i càlid, ple en boca, recorda marron glacé i vell brandi de Jerez al paladar per la seva gran concentració.

MARIDATGE
Recomanem sol o amb petites dosis de fruits secs per poder apreciar les seves qualitats organolèptiques. Apte amb formatges curats i embotits ibèrics.
ET POT INTERESSAR
Resultat d'una selecció de les millors deu bótes d'una solera fundada el 1920. El Consell Regulador de la Denominació d'Origen l'ha categoritzat com VORS (Very Old Rare Sherry), gràcies als seus més de 30 anys de criança.
Emilio Lustau S.A. va ser fundada el 1896 per José Ruiz-Berdejo. El 1940, el seu gendre Emilio Lustau Ortega va traslladar el celler a l’antic barri de San Jaime, al casc antic de Jerez de la Frontera. Des de 1950 fins ara, la signatura és exportadora de vins de Jerez. En la dècada dels 70 la companyia va continuar la seva expansió. Primer, construint noves naus amb cellers a la finca familiar de Nuestra Señora de la Esperanza. Després, a partir de començaments dels '80 i sota la direcció de Rafael Balao, es va convertir en una de les companyies més innovadores de Jerez. El 1990 la direcció d'Emilio Lustau S.A. va canviar en passar a mans de la coneguda companyia Luis Caballero SA, productora de licors i espirituosos i del famós Ponche Caballero, el licor més venut d'Espanya. Al juny de 2008 Lustau va adquirir quatre de les marques més importants en la història del vi de Jerez, La Ina, Botaina, Río Viejo i Viña 25.
Vins D.O. Jerez - Manzanilla de Sanlúcar de Barrameda
Vins generosos denominació d'origen D.O. Jerez - Manzanilla de Sanlúcar de Barrameda
La regió vinícola de Jerez és la més meridional del país, es troba influenciada per l’oceà atlàntic i emmarcada pels rius Guadalquivir i Guadalete. Climàticament té el caràcter de l’anomenada Baixa Andalusia, 300 dies de sol a l’any amb altes temperatures a l’estiu, i una pluviometria de 600 litres anuals. EL 1933 es va crear el Consell Regulador de la denominació d’origen Jerez i la Manzanilla de Sanlúcar de Barrameda estava inclosa en aquesta agrupació. A partir del 1964 es van diferenciar les denominacions de Jerez - Xeres - Sherry i Manzanilla - Sanlúcar de Barrameda tot i que estan emparades pel mateix Consell Regulador.

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...

ALTRES PRODUCTES DE … Emilio Lustau

Comprant

Lustau Oloroso 30 VORS

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en 0,00€
X unit..