NOTA DE TAST
Color
Net i brillant. De color palla pàl·lid.
AROMA:
Aromes punxants, amb notes de ametlles i petits tocs minerals.
GUST:
En boca és sec, salí i lleugerament iodat. De final lleugerament amarg que recorda a les olives verdes.
MARIDATGE
És el vi d'aperitiu per excel·lència i combina perfectament a la taula amb pernil ibèric, marisc, ostres, peix fregit, peix blanc, ceviches, escabetxos, amanides, sushi o sashimi.
ET POT INTERESSAR
Emilio Lustau S.A. va ser fundada el 1896 per José Ruiz-Berdejo. El 1940, el seu gendre Emilio Lustau Ortega va traslladar el celler a l'antic barri de Sant Jaume, al casc antic de Jerez de la Frontera. Des de 1950 fins ara, la firma és exportadora de vins de Jerez. A la dècada dels 70 la companyia va continuar la seva expansió. Primer, construint noves naus amb cellers a la finca familiar de La nostra Senyora de l'Esperança. Després, a partir de començaments dels 80 i sota la direcció de Rafael Balao, va esdevenir una de les companyies més innovadores de Jerez. El 1990 la direcció d'Emilio Lustau S.A. va canviar a el passar a mans de la coneguda companyia Luis Caballero SA, productora de licors i espirituosos i de el famós Ponche Caballero, el licor més venut d'Espanya.
Al juny de 2008 Lustau va adquirir quatre de les marques més importants en la història de el vi de Jerez, La Ina, Botaina, Riu Vell i Vinya 25.
Envellit sota vel de flor al celler LES Creus a Jerez de la Frontera. El clima interior de Jerez atorga als vins major cos i un estil més rodó.
Recomanem el servei entre 7º - 9º.
Fantàstic per fer el vermut acompanyat amb unes olives!