NOTA DE TAST
Color
Net i brillant. Color groc palla amb reflexos daurats. Bombolla molt fina, persistent i constant. Molt agradable a la vista.
AROMA:
D'entrada en nas es percep un cava molt madur i ben harmonitzat. Aromes de fruita blanca computada s'harmonitzen amb les notes de la brioixeria més cremosa i selecta.
GUST:
Entrada en boca on destaca un equilibri extraordinari, amb una acidesa marcada però d'una elegància encisadora, que juntament amb un carboni fi i d'una agilitat única, fan d'ell el perfecte company per poder tenir un final etern.
MARIDATGE
Perfecte per acompanyar els plats de sushi, aperitius, marisc cuinat, sigui a la plancha o amb salses, i arrossos de peix.
ET POT INTERESSAR
Guilera Agosarat és un cava elaborat per Cava Guilera a Lavern (Penedès). DO Cava.
Cava Guilera és una empresa familiar que es remunta a l'any 1927 quan Isidre Guilera, encarregat decideix elaborar el seu propi cava. Actualment està al capdavant de l'elaboració Pere Guilera, nét d'Isidre, al costat de la seva filla Marta, encarregada de la part comercial i l'enoturisme.
Cava Guilera s'ha especialitzat des d'un principi a elaborar caves de llarga criança, reserva i gran reserva, en petites quantitats, ja que en total no elaboren més de 30000 ampolles.
Cava Guilera neix a les vinyes adjacents a la masia Ca l'Artigas, propietat de la família des de l'any 1933. Situada al cor del Penedès, aquesta zona es caracteritza per un clima temperat, amb hiverns suaus i estius no massa secs i els sòls aquí són argilós-calcaris de fertilitat mitjana.
Guilera Agosarat és un cava elaborat amb Xarel·lo, Macabeu i Parellada de vinyes pròpies.
Un cop elaborat el vi base es realitza una segona fermentació en ampolla durant un mínim de 112 mesos. Passat aquest temps es realitza el degollament i no se li afegeix licor d'expedició. Estem davant un Brut Nature Gran Reserva.