Xarel.lo Pairal

Anyada:
2015
 
Calendari d'anyades
Tipus:
Blanc Criança
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
13,5º
Celler:
Can Rafols Dels Caus
País:
Espanya
D.O:
D.O. Penedès
Varietats:
Xarel·lo
Vins D.O. Penedès   (Espanya - Catalunya)
  •   Stock
    DISPONIBLE
  • Has tastat aquest producte?
             
  • Guía Peñín 92/100
  • Puntuació Parker 93/100
Producte Ecològic
92 93
Foto Xarel.lo Pairal vi blanc

Xarel.lo Pairal

 
2016 93
2015 92
2013 93
2012 92
2011 92
 
2015 93
2014 93
2013 91
2012 91
2010 91

INFORMACIÓ D'INTERÈS Xarel.lo Pairal 2015

NOTA DE TAST

Color: De color groc intens amb tonalitats ambre.

Aroma: Aquest Xarel•lo prové de ceps de més de 60 anys on cada planta té un caràcter singular, evolucionant cap a aromes intensos amb gran definició de la varietat.

Gust: En boca es potent i saborós, capaç de reflectir el caràcter del Garraf dins d’una ampolla.

MARIDATGE

El servirem amb plats com peix al forn, llobarro, emperador, o peixos més grassos o salsejats com poden ser el salmó.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Els vins de Can Ràfols dels Caus procedeixen d’una terra que no s’assembla a cap altra: el Massís del Garraf, un paisatge totalment original i únic a tot Catalunya.

Geogràficament es tracta d’una gran massa calcària pertanyent a l’extrem meridional de la serra del Litoral i limitada per la plana del Penedès i el mar Mediterrani.

És un paisatge d’austera bellesa, format per una successió de turons arrodonits -alguns de més de 500 metres d’altitud-, solcats per valls profundes i vessants escarpats, deixant a la vista parets rocoses de color gris blanquinós. Aquesta orografia limita molt la quantitat de terra cultivable.

Xarel.lo Pairal, vi blanc D.O. Penedès, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".