Xarel.lo Pairal

Anyada:
2016
 
Calendari d'anyades
Tipus:
Blanc Criança
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
13,5º
Celler:
Can Rafols Dels Caus
País:
Espanya
D.O:
D.O. Penedès
Varietats:
Xarel·lo
Al.lèrgens:
Conté sulfits
Vins D.O. Penedès   (Espanya - Catalunya)
  •   Stock
    DISPONIBLE
  • Has tastat aquest producte?
             
  • Guía Peñín 93/100
Producte Ecològic
93
Foto Xarel.lo Pairal vi blanc

Xarel.lo Pairal

 
2016 93
2015 92
2013 93
2012 92
2011 92
 
2015 93
2014 93
2013 91
2012 91
2010 91

INFORMACIÓ D'INTERÈS Xarel.lo Pairal 2016

NOTA DE TAST

Color: Net, límpid i brillant. Color groc palla amb reflexos daurats. Molt agradable a la vista.


Aroma: La complexitat d'aromes està reflectida dins la copa. És sincer, franc i majestuós en nas, on el seu caràcter queda impregnat en tota la seva totalització. Ventall aromàtic d'herbes silvestres on donen pas a les notes de fruita de pinyol (albercoc i préssec), tot harmonitzat amb una mineralitat molt marcada i un final de certa untuositat amb els tocs de fleca.

Gust: Entrada en boca amb la mateixa franquesa que ho feia en nas. Paladar d'un sabor, amplitud, profunditat i potència extraordinaris, i on aconsegueixen agafar-se de la mà amb una acidesa mil·limètrica portada a la perfecció. Final llarg i lleugerament especiat.

MARIDATGE

El servirem amb plats com peix al forn, llobarro, emperador, o peixos més grassos o salsejats com poden ser el salmó.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

La història de Can Ràfols dels Caus va començar el 1979, quan l'inquiet viticultor Carlos Esteva va decidir anar-se'n a viure a la finca del seu avi situada al Garraf (Barcelona).

Vint-i-cinc anys després de l'inici de la seva activitat enològica, Carlos Esteva va decidir fer un gran pas amb la construcció d'un nou celler que li permetés treballar millor les microvinificacions que estava duent a terme amb diferents raïms i parcel·les de la finca. Aquesta nou celler està incrustat totalment entorn del Massís del Garraf, i és invisible des de l'exterior, de manera que es troba completament integrada en el paisatge i projectada a diferents nivells per tal de facilitar la vinificació per gravetat.

Actualment Can Ràfols dels Caus és un dels cellers més singulars d'Europa. Per la seva banda, Carlos Esteva pot presumir d'haver estat nominat per la prestigiosa Académie Internationale du Vin gràcies, entre altres coses, a la seva capacitat per produir vins de característiques molt diferenciades entre si en una mateixa zona, com reflecteixen la vintena de vins que formen part de la seva cartera.

Xarel.lo Pairal, vi blanc D.O. Penedès, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".