NOTA DE TAST
Color
Un blanc color groc pàl·lid i brillant.
AROMA:
Presenten notes tropicals, com ara de maracujà i fruita de la passió, combinades amb notes de fruites mediterrànies dolces, com el préssec de vinya, i fresques, com el pomelo.
GUST:
fresc i gustos, amb les mateixes notes que en nas. Final fresc i molt aromàtic.
MARIDATGE
Combina perfectament amb plats amb notes vegetals, cuina vegetariana, vegana com les amanides, verduretes a la planxa, a la brasa, etc ...
Original amb cuina Oriental, Japonesa (Sushi, Sashimi, tempures tant de marisc com verdures, Gyozas, etc ...), fins i tot plats amb contrast agredolços.
ET POT INTERESSAR
Els orígens es remunten a la població de Llimiana, al Pallars Jussà.
Allà és on diverses generacions de la família Sumarroca ja es dedicaven a el cultiu de la vinya. A principis dels 80, Carles Sumarroca es trasllada a al Penedès, on adquireix les finques de Molí Coloma, a Subirats i Heretat Sabartés, a Banyeres de Penedès.
El 1999 compra la finca més emblemàtica de Sant Sadurní d'Anoia, que va passar a denominar-se Finca Sumarroca.
Així, els pilars sobre els quals han consolidat la trajectòria de la família Sumarroca i dissenyat els vins i caves en sinònim de brindis inoblidables, ha estat la passió per la terra, l'esperit de treball i la innovació permanent, aprofundint en varietats autòctones i introduint foranes, i implementant nous sistemes i procés d'elaboració.
Actualment, Sumarroca compta amb 464,8 ha que li permeten proveir els celler de l'100% del raïm que necessiten per a l'elaboració de vins i caves. D'aquesta manera, els cellers aconsegueixen controlar tota la cadena de producció, des del cultiu i la verema fins a la fermentació, el cupatge, el filtrat i l'embotellament. A cada etapa s'apliquen els criteris més adequats per a una millora contínua de la qualitat.
Actualment, Sumarroca compta amb 464,8 ha que li permeten proveir els celler del 100% del raïm que necessiten per a l'elaboració de vins i caves. D'aquesta manera, els cellers aconsegueixen controlar tota la cadena de producció, des del cultiu i la verema fins a la fermentació, el cupatge, el filtrat i l'embotellament. En cada etapa s'apliquen els criteris més adequats per a una millora continua de la qualitat.
All the Sumarroca wines are well priced and easy to drink. They are light and fresh and would recommend them. Its personal taste but they are a good everyday wine to serve.