Can Sumoi Xarel·lo

Anyada:
2019
 
Calendari d'anyades
Tipus:
Blanc Jove
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
11,5º
Firma comercial:
Vins De Terrer
País:
Espanya
D.O:
D.O. Penedès
Varietats:
Al.lèrgens:
Conté sulfits
Vins D.O. Penedès   (Espanya - Catalunya)
Productors de Vins Naturals
Producte Ecològic
Foto Can Sumoi Xarel·lo vi blanc

Can Sumoi Xarel·lo

INFORMACIÓ D'INTERÈS Can Sumoi Xarel·lo 2019

NOTA DE TAST

Color: Groc intens, amb reflexos llimona madur. Aquest vi podria presentar alguna terbolesa ja que en la seva elaboració la seva filtració és mínima.

Aroma: Franc, directe, expressiu de la varietat de fruites blanques i verdes, poma, pera, amb un toc vegetal, herbes mediterrànies, infusió de camamilla, fonoll de munta; a, plantes silvestres.

Gust: Saborós, caràcter fruiter, ampli recorregut, sensació envoltant, mínima untuositat, vibrant, vivacitat en copa, natural acidesa refrescant i grat final, incita a beure. Destacant els sabors de fruites fresques i lleugerament cítriques com aranja, rosa, poma i pell de raïm.
Temperatura de servei de 6 a 8º C

MARIDATGE

Cuina fresca, vegetariana, vegana com a concepte de naturalitat i producte en amanides, verdures, fruites, fruits secs. En les seves diferents elaboracions, crus o lleugerament transformats, en peix i marisc tant frescos, a el vapor, planxa o al forn. Amb arrossos lleugers i amb pasta fresca al gust personal.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

La família Raventós i Blanc comença aquest projecte en el any 2012. Després de molt viatjar pels racons més recòndits de el Penedès van trobar la finca perfecta.
La visió de Pepe Raventós, la seva passió creixent pels vins naturals i la seva voluntat d'anar sempre més enllà, ens porten a la investigació i descobriment de Can Sumoi.
Can Sumoi es troba al Coll de les Ventoses, en un punt elevat a 600 metres sobre el nivell de la mar, entre Sant Jaume dels Domenys i Pla de Manlleu.
És una finca que des de 1645 impressiona per la solitud de el lloc que l'envolta
Can Sumoi, elabora vins naturals. Recuperessin la granja biodinàmica que ha existit a Can Sumoi des de 1645 i s'elaboraran vins naturals d'altura amb la mínima intervenció en els seus processos de viticultura i vinificació. El repte és elaborar vins que reflecteixin el seu origen recuperant les tradicions a pagès i sense cap tipus d'additiu enològic.

Elaboració: Aquest vi s'elabora amb ceps de més de 50 anys, viticultura ecològica en transició a la viticultura biodinàmica. vi natural, llevats indígenes, la fermentació es perllonga 18 dies. Realitza fermentació malolàctica espontània. Es realitza Battonage durant 3 mesos.

Can Sumoi Xarel·lo, vi blanc D.O. Penedès, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".