ca
Foto Can Sumoi Xarel·lo vi blanc
Vins D.O. Penedès
  • Productors de Vins Naturals
  • Producte Ecològic
 

Can Sumoi Xarel·lo

0,75 L. I Anyada: 2020
11,95€
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • COMPRA SEGURA
  • EN 24 - 48 HRS
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
Productors de Vins Naturals
Producte Ecològic
Foto Can Sumoi Xarel·lo vi blanc
Can Sumoi Xarel·lo
0,75 L.
11,95€
DETALLS
  • Anyada: 2020
  • Tipus: Blanc Jove
  • Capacitat: 0,75 L.
  • Graduació: 12,0º
CALENDARI D'ANYADES
  • Excel·lent (E)
  • Molt bona (MB)
  • Bona (B)
  • Regular (R)
  • Deficient (D)
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2021
  • 2020
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2019 E
  • 2018 MB
  • 2017
  • 2016 MB
  • 2015 MB
  • 2014 MB
  • 2013 E
  • 2012 MB
  • 2011 MB
  • 2010 MB
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2009 MB
  • 2008 MB
  • 2007 MB
  • 2006 MB
  • 2005 B
  • 2004 MB
  • 2003 B
  • 2002 MB
  • 2001 MB
  • 2000
ANY QUALIFICACIÓ
  • 1999
  • 1998
  • 1997
  • 1996
  • 1995
  • 1994
  • 1993
  • 1992
  • 1991
  • 1990
NOTA DE TAST
Color

Groc intens, amb reflexos llimona madur. Aquest vi podria presentar alguna terbolesa ja que en la seva elaboració la seva filtració és mínima.

AROMA:

Franc, directe, expressiu de la varietat de fruites blanques i verdes, poma, pera, amb un toc vegetal, herbes mediterrànies, infusió de camamilla, fonoll de munta; a, plantes silvestres.

GUST:

Saborós, caràcter fruiter, ampli recorregut, sensació envoltant, mínima untuositat, vibrant, vivacitat en copa, natural acidesa refrescant i grat final, incita a beure. Destacant els sabors de fruites fresques i lleugerament cítriques com aranja, rosa, poma i pell de raïm.
Temperatura de servei de 6 a 8º C

MARIDATGE
Cuina fresca, vegetariana, vegana com a concepte de naturalitat i producte en amanides, verdures, fruites, fruits secs. En les seves diferents elaboracions, crus o lleugerament transformats, en peix i marisc tant frescos, a el vapor, planxa o al forn. Amb arrossos lleugers i amb pasta fresca al gust personal.
ET POT INTERESSAR
La família Raventós i Blanc comença aquest projecte en el any 2012. Després de molt viatjar pels racons més recòndits de el Penedès van trobar la finca perfecta.
La visió de Pepe Raventós, la seva passió creixent pels vins naturals i la seva voluntat d'anar sempre més enllà, ens porten a la investigació i descobriment de Can Sumoi.
Can Sumoi es troba al Coll de les Ventoses, en un punt elevat a 600 metres sobre el nivell de la mar, entre Sant Jaume dels Domenys i Pla de Manlleu.
És una finca que des de 1645 impressiona per la solitud de el lloc que l'envolta
Can Sumoi, elabora vins naturals. Recuperessin la granja biodinàmica que ha existit a Can Sumoi des de 1645 i s'elaboraran vins naturals d'altura amb la mínima intervenció en els seus processos de viticultura i vinificació. El repte és elaborar vins que reflecteixin el seu origen recuperant les tradicions a pagès i sense cap tipus d'additiu enològic.

Elaboració: Aquest vi s'elabora amb ceps de més de 50 anys, viticultura ecològica en transició a la viticultura biodinàmica. vi natural, llevats indígenes, la fermentació es perllonga 18 dies. Realitza fermentació malolàctica espontània. Es realitza Battonage durant 3 mesos.
Vins D.O. Penedès
Vins blancs denominació d'origen D.O. Penedès
Enmig de les ciutats de Barcelona i Tarragona es troba la denominació d’origen Penedès, la major zona vinícola en superfície de vinya i producció de vi de Catalunya. La regió limita des del mar mediterrani a la Serralada Prelitoral i des de riu Llobregat al riu Gaià. Les ciutats més importants de la denominació són la capital Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d’Anoia. La Xarel·lo és la varietat de raïm més plantada amb una superfície de més de 7.000 hectàrees.

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...

Comprant

Can Sumoi Xarel·lo

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en 0,00€
X unit..