Rigau Ros Blanc

Anyada:
2019
 
Calendari d'anyades
Tipus:
Blanc Jove
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
12,5º
Celler:
Celler Oliveda
País:
Espanya
D.O:
D.O. Empordà
Varietats:
Chardonnay, Macabeu, Sauvignon Blanc
Al.lèrgens:
Conté sulfits
Vins D.O. Empordà   (Espanya - Catalunya)
Foto Rigau Ros Blanc vi blanc

Rigau Ros Blanc

INFORMACIÓ D'INTERÈS Rigau Ros Blanc 2019

NOTA DE TAST

Color: Groc pàl·lid, molt transparent, brillant, límpid.

Aroma: Bona intensitat, aromes primaris, va venir amb caràcter afruitat (poma, pinya, pera verd), són els registres.

Gust: Saborós, envoltant, agradable en boca i sensacions també les que detectem en nas (fruits cítrics i notes vegetals, flors aromàtiques, pètals blancs). Un final sec, viu que el fa molt agradable.

MARIDATGE

Amb carpaccio i tàrtars de peixos ( gambes, salmó, tonyina, bacallà ), peixos a la planxa, vapor, al forn, fruits de la mar en general. Ideal com a copa de vi blanc jove i fresc.

Temperatura de servei de 6è a 8è C.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Tres generacions dedicades en cos i ànima a la vinya. Una història iniciada per José Oliveda Casanovas i la seva esposa Joana Rigau Ros. Dos emprenedors de la seva època que van crear una manera de vida centrat en el món de el vi. Geni, inventor, artista i gairebé mag; José Oliveda va ser capaç de crear un celler en una època de guerra per alegrar la vida dels vilatans i generar prosperitat a la zona. La seva esposa, pacient i treballadora sempre al seu costat, deixant empremta a cada pas i vivint intensament el gran repte de fundar un negoci familiar.
Anna Maria Oliveda Rigau, una dona única i filla dels fundadors va decidir seguir els passos dels seus pares. Al costat d'ella el seu marit Josep Freixa Escarrà oriünd de terres veïnes de vinya qui va aportar el seu coneixement en la matèria i ganes de fer créixer el negoci familiar.
Actualment a el front de l'vaixell, un gran capità, Alfonso Freixa Oliveda qui des de fa més de 30 anys dirigeix ​​i defensa a capa i espasa el celler familiar, creant un nou projecte vinícola, que avui en dia s'ha convertit en una empresa amb identitat pròpia .

Elaboració: Fermentació a temperatura controlada a 18 º C.
Varietats: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Macabeu.

VALORACIÓ DELS NOSTRES CLIENTS

Fes la teva valoració
 
Usuari:
ROBERT NIXON
Data:
02/01/2020
         

   nice dry white

 
Usuari:
jeroni
Data:
21/11/2018
         

   Per mi es un vi molt aspre i o al baix beure amb una arrosa da a lo millor amb formatges curats o alguna altre combinació seria mes adequat es una opino molt personal.

Rigau Ros Blanc, vi blanc D.O. Empordà, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".