Groc palla amb reflexos daurats, net i brillant.
Bona potència aromàtica, net i franc en nas. Una bona unió de dues família olfactives les primàries com les de les fruites cítriques (aranja, llima) i també fruites tropicals (pinya, mango), molt subtilment alguna nota verda, vergetal (fonoll, flors). Amb la segona família d'aromes ens apareixen els torrefactes (fruits secs torrats, avellanes) i molt lleugerament espècies (vainilla).
Amb volum, cos, sabor, bona estructura, bon pas per boca, i final llarg, sensació de el tacte bucal, glicèric, lleugerament untuós, sabors de la seva fase, de la seva criança en bóta, notes d'espècies, nou moscada, vainilla, fines i elegants fustes, molt subtil, notes làctiques, mantega. Interessant i complex. Un blanc amb llarga vida.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.