Pardas Pur Xarel·lo

 
Calendari d'anyades
Tipus:
Blanc Criança
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
12,5º
Celler:
Celler Pardas
País:
Espanya
D.O:
D.O. Penedès
Varietats:
Al.lèrgens:
Conté sulfits
Vins D.O. Penedès   (Espanya - Catalunya)
Producte Ecològic
Foto Pardas Pur Xarel·lo vi blanc

Pardas Pur Xarel·lo

INFORMACIÓ D'INTERÈS Pardas Pur Xarel·lo

NOTA DE TAST

Color: Groc palla amb reflexos daurats, net i brillant.

Aroma: Bona potència aromàtica, net i franc en nas. Una bona unió de dues família olfactives les primàries com les de les fruites cítriques (aranja, llima) i també fruites tropicals (pinya, mango), molt subtilment alguna nota verda, vergetal (fonoll, flors). Amb la segona família d'aromes ens apareixen els torrefactes (fruits secs torrats, avellanes) i molt lleugerament espècies (vainilla).

Gust: Amb volum, cos, sabor, bona estructura, bon pas per boca, i final llarg, sensació de el tacte bucal, glicèric, lleugerament untuós, sabors de la seva fase, de la seva criança en bóta, notes d'espècies, nou moscada, vainilla, fines i elegants fustes, molt subtil, notes làctiques, mantega. Interessant i complex. Un blanc amb llarga vida.

MARIDATGE

Vi amb estructura i sabor . Bastant versàtil amb diferents plats, des arrossos caldosos, paelles i guisats de peix tipus "suquets", "sarsueles", fins a les carns blanques elaborades amb salses lleugeres o estofades.

Temperatura de servei 8 a 10 º C.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

CAN Pardas
És una antiga masia datada de la S. XIX, allà on neixen tots els seus vins, en soques de fins a seixanta anys. Una masia que fa de celler i de llar.
Dos enamorats de la viticultura i l'enologia, Ramon Parera i Jordi Arman, enòleg i agrònom respectivament, neix Celler Pardas a Penedès. El 1996, compren una finca de 60 hectàrees. El 1998 van plantar la seva primera soca, sempre respectant, els marges i boscos de la finca, ja que és el complement essencial del seu ecosistema agrari. Sent l'any 2004 la primera verema dels vins del celler Pardas ..
La Finca Can Comas es troba entre 200 i 300 metres d'altitud, al terme municipal de Torrelavit.
Tots els vins del Celler Pardas sorgeixen d'un màxim respecte a la matèria primera, el raïm. Els seus vins es reconeixen fàcilment per l'emblema del celler, un senglar, amic dels passejos nocturns per les vinyes.

Elaboració:
Pardas Pur Xarel·lo és un vi provinent de dues vinyes plantades entre 1979 i 19.81 Ha envellit 8 mesos en bóta de roure francès 90% i roure castanyer 10%.
És una producció molt limitada que no arriba a 4.000 ampolles.

Pardas Pur Xarel·lo, vi blanc D.O. Penedès, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".