ca

Aquesta setmana Santa la vinoteca romandrà tancada la tarda del Divendres 29 i del Diumenge 31 i tot el Dilluns 1. Podeu seguir fent les vostres compres online :)

Foto -SO2 vi blanc
Vins D.O. Costers del Segre
  • Productors de Vins Naturals

-SO2

0,75 L. I
Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
Productors de Vins Naturals
DETALLS
  • Calendari d'anyades
  • Tipus: Blanc Criança
  • Capacitat: 0,75 L.
  • Graduació: 12,0º
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2016 91
2013 91

PEÑÍN

ANY PUNTUACIÓ
2016 93
2014 93
2013 92
NOTA DE TAST
Color

Net i brillant. Color groc amb reflexos daurats. Molt agradable a la vista.

AROMA:

En nas és majestuós, i on aconsegueix una harmonia perfecta amb tots els aromes que ens ofereix. Notes de fruita computada (la poma al forn), fruits secs i petites aportacions amb aromes herbacis.

GUST:

Entrada en boca on és l'equilibri personificat. Es presenta amb una complexitat i frescor per parts iguals, i on la seva acidesa és d'una elegància mil·limètrica. Final llarg i amb frescor.

MARIDATGE
Aperitius, amanides fresques, pastes amb salsa, peix blanc, etc.
ET POT INTERESSAR
Verema manual en petites caixes de 10 kg de raïm procedent únicament de la pròpia finca. Tot el vi s’ha elaborat tenint cura de que fos llevat autòcton, una part ha estat fermentat en cups de pedra (S. XII), i la resta en botes de roure i inoxidable. Tot el vi ha tingut una criança en bóta d'uns 12 mesos. Al vi mai hi ha hagut cap addició de sulfits ni cap mena d’antioxidant. Aquest vi pot desenvolupar sediments, degut a la manca de clarificació. Degut a la no presència de sulfits cal conservar-lo en condicions fresques a fi d’evitar evolucions no desitjades. Mercès a la seva acidesa tindrà un envelliment millor que la mitjana de vins naturals, sempre i quan es guardi en condicions i temperatures adequades.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Usuari: Oscar P. Data: 29/02/2016

Dels vins del Castell d'Encús em quedo amb el Taleia i l'Ekam, tot i que el -S02 és força decent.

Vins D.O. Costers del Segre
Vins negres denominació d'origen D.O. Costers del Segre

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...

Comprant

-SO2

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en0,00€
X unit..