Groc intens, amb algun reflex daurat, brillant.
De notable intensitat, aromes complexos, predominant les notes de fruites, de fruites joves, fresques, fruites blanques, fruites acidulas i alguna nota de fruita tropical. També ens apareixen registres olfactius de vegetals, vegetació de muntanya, plantes aromàtiques, la poma groga, la pinya, algun lleuger record de banana són presents en nas, un molt lleuger perfum a làctics, mantega fresca. Interessant.
Bé constituït, harmònic, amb un caràcter, afruitat sec, llarg, un bon pas per boca i final persistent. Aquestes notes de nas, alguna apareix en la fase gustativa amb més presència i sabor de lies, fina pastisseria acabada de fer, un punt glicèric, amb personalitat.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.