ca
Foto Albariño Pazo San Mauro vi blanc
Vins D.O. Rías Baixas
 

Albariño Pazo San Mauro

0,75 L. I Anyada: 2022
Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
DETALLS
  • Anyada: 2022
  • Calendari d'anyades
  • Tipus: Blanc Jove
  • Capacitat: 0,75 L.
  • Graduació: 12,5º
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2016 90

PEÑÍN

ANY PUNTUACIÓ
2019 89
2018 90
2017 90
2016 90
2015 91
NOTA DE TAST
Color

Brillant color groc palla.

AROMA:

Varietal d’alta expressió. Aromes nítids de fruita blanca fresca, cítrics i florals intensos, expressen la potent aromàtica d’aquest vi.

GUST:

Fresc, ampli i sedós, saborós en tot el seu llarg recorregut i potent final.

MARIDATGE
Ideal amb fruits del mar típics de la zona de Galícia, tant marisc, mol·luscs, frescos de les Rias Baixas peixos a la planxa o al forn, cuina oriental japonesa ( sushi de tonyina, salmó ). Menjars tradicionals com l'excel·lent empñanada gallega amb variants, escopinyes, etc. i el típic i esplèndid "Pop a Feira".
ET POT INTERESSAR
Situat a Salvaterra do Miño, a la ribera del riu, hi ha el Pazo que presideix la finca i dóna nom al celler. L'any 2003, Cellers i Vinyes de el Marquès de Vargas va adquirir aquest pazo històric de 30 hectàrees a Rias Baixas, en l'escollida subdenominació de el Comtat de Tea. El pazo de Sant Mauro, propietat en el seu origen de la noble família hispano-portuguesa dels Pereira de Castro, descendents del rei Sancho I de Portugal, va ser construït l'any 1591. El cultiu de la vinya sempre va estar unit a la seva història, com testifiquen les restes de l'antic cup que es poden veure en la seva construcció, que donen fe que ja al segle XVI s'elaborava vi. Des de la seva adquisició s'han emprès en ell grans inversions, tant en la restauració dels seus nobles edificis com en la construcció d'un nou celler dotada amb l'última tecnologia per a l'òptima elaboració deL vi. Elaboració: Verema a mà, selecció en vinya de raïm. El raïm es desrapa una part per macerar a continuació a baixa temperatura ( 11º C ) i l'altra part es vinifica mitjançant raïms sencers. Fermentació alcohòlica en dipòsits noxidables a 17 ºC durant 15 dies. L'edat mitjana de la vinya 35 anys ( Mitjana entre 25 i 40 anys en funció de la parcel·la ). Temperatura de servei 10º C
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins D.O. Rías Baixas
Vins negres denominació d'origen D.O. Rías Baixas

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...

Et recomanem aquests altres productes del celler Pazo De San Mauro

Comprant

Albariño Pazo San Mauro

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en0,00€
X unit..