Albariño Paco & Lola Prime

Anyada:
2017
 
Calendari d'anyades
Tipus:
Blanc Criança
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
13,0º
Celler:
Cooperativa Arousana
País:
Espanya
D.O:
D.O. Rías Baixas
Varietats:
Al.lèrgens:
Conté sulfits
Vins D.O. Rías Baixas   (Espanya - Galícia)
Foto Albariño Paco & Lola Prime  vi blanc

Albariño Paco & Lola Prime

 
2013 92
   
   
   
   
 
   
   
   
   
   

INFORMACIÓ D'INTERÈS Albariño Paco & Lola Prime 2017

NOTA DE TAST

Color: Groc palla, amb reflexos allimonats, brillant.

Aroma: Fase olfactiva, interessant, combinació de records olfactius fruita madura préssec blanc, la sensació de lies és present, amelats, pastisseria, intensitat mitjana alta.

Gust: Un punt salí, és lleugerament untuós, envoltant, vellutat, acidesa ben integrada, mineral, fruita blanca madura, poma vermella, meló.

MARIDATGE

Ideal amb aperitius, les fantàstiques conserves de qualitat de l' Atlàntic. Peixos a la planxa o al forn, tàrtar de tonyina, sushi, rèmol al forn amb patates gallegues, arrossos de marisc, tot tipus de marisc en general de la zona tant a el vapor com a la planxa.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Paco & Lola és un celler fundada l'any 2005 per iniciativa d'un grup de viticultors i productors de vi de la comarca d'O Salnés, que van decidir professionalitzar la seva producció. Aquesta cooperativa es denomina "Societat Cooperativa Vitivinícola Arousana", sent la cooperativa més important per nombre de socis de la DO Rias Baixas.
El celler compta amb 200 hectàrees de vinya pròpia repartides en més de 1800 parcel·les, característiques de l'minifundi gallec i localitzades en la seva totalitat a la subzona del "Val do Salnés".
Les instal·lacions del celler estan dotades de l'última tecnologia aplicada a al sector de el vi. Aquesta moderna tecnologia, unida a la tradició dels viticultors i a el saber fer transmès de generació en generació, permet obtenir la màxima expressió del raïm, garantint un magnífic resultat anyada rere anyada.

Elaboració:
100% Albariño. Maceració pre-fermentativa amb neu carbònica a 6º C. durant 8 hores. Aquesta tècnica permet extreure una major quantitat de substàncies aromàtiques contingudes en la pell del raïm. Finalitzada la maceració, el most flor fermenta 16ºC en acer inoxidable durant 3 setmanes.

VALORACIÓ DELS NOSTRES CLIENTS

Fes la teva valoració
 
Usuari:
Fernando
Data:
31/07/2017
         

   Buena acidez

Albariño Paco & Lola Prime , vi blanc D.O. Rías Baixas, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".