Albariño Pazo San Mauro Magnum

Anyada:
2018
 
Calendari d'anyades
Tipus:
Blanc Jove
Capacitat:
1,50 L.
Graduació:
12,5º
Celler:
Pazo De San Mauro
País:
Espanya
D.O:
D.O. Rías Baixas
Varietats:
Albariño
Al.lèrgens:
Conté sulfits
Vins D.O. Rías Baixas   (Espanya - Galícia)
Foto Albariño Pazo San Mauro Magnum vi blanc

Albariño Pazo San Mauro Magnum

 
2017 90
2016 90
2015 91
2014 89
   
 
2016 90
   
   
   
   

INFORMACIÓ D'INTERÈS Albariño Pazo San Mauro Magnum 2018

NOTA DE TAST

Color: Brillant color groc palla.

Aroma: Varietal d’alta expressió. Aromes nítids de fruita blanca fresca, cítrics i florals intensos, expressen la potent aromàtica d’aquest vi.

Gust: Fresc, ampli i sedós, saborós en tot el seu llarg recorregut i potent final.

MARIDATGE

Ideal amb fruits del mar típics de la zona de Galícia, tant marisc, mol·luscs, frescos de les Rias Baixas peixos a la planxa o al forn, cuina oriental japonesa ( sushi de tonyina, salmó ). Menjars tradicionals com l'excel·lent empanada gallega amb variants, escopinyes, etc. i el típic i esplèndid "Pop a Feira".

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Situat a Salvaterra do Miño, a la ribera del riu, hi ha el Pazo que presideix la finca i dóna nom al celler. L'any 2003, Cellers i Vinyes de el Marquès de Vargas va adquirir aquest pazo històric de 30 hectàrees a Rias Baixas, en l'escollida subdenominació de el Comtat de Tea.
El pazo de Sant Mauro, propietat en el seu origen de la noble família hispano-portuguesa dels Pereira de Castro, descendents del rei Sancho I de Portugal, va ser construït l'any 1591. El cultiu de la vinya sempre va estar unit a la seva història, com testifiquen les restes de l'antic cup que es poden veure en la seva construcció, que donen fe que ja al segle XVI s'elaborava vi.
Des de la seva adquisició s'han emprès en ell grans inversions, tant en la restauració dels seus nobles edificis com en la construcció d'un nou celler dotada amb l'última tecnologia per a l'òptima elaboració deL vi.

Elaboració:
Verema a mà, selecció en vinya de raïm. El raïm es desrapa una part per macerar a continuació a baixa temperatura ( 11º C ) i l'altra part es vinifica mitjançant raïms sencers. Fermentació alcohòlica en dipòsits noxidables a 17 ºC durant 15 dies. L'edat mitjana de la vinya 35 anys ( Mitjana entre 25 i 40 anys en funció de la parcel·la ).

Temperatura de servei 10º C

Albariño Pazo San Mauro Magnum, vi blanc D.O. Rías Baixas, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".