Davide Observador
- Anyada:
- 2019
- Calendari d'anyades
- Tipus:
- Blanc Jove
- Capacitat:
- 0,75 L.
- Graduació:
- 13,0º
- Celler:
- Enoturismo Acha
- País:
- Espanya
- D.O:
- D.O. Rías Baixas
- Varietats:
- Albariño, Godello
- Al.lèrgens:
- Conté sulfits

-
Stock
DISPONIBLE -
Has tastat aquest producte?

Davide Observador
INFORMACIÓ D'INTERÈS Davide Observador 2019
NOTA DE TAST
Color: Net, límpid i brillant. Color groc palla amb reflexos de tonalitat verdosa. Molt agradable a la vista.
Aroma: En nas és l'expressivitat absoluta de la Godello i Albarinyo portada a un equilibri que no deixa indiferent. Es presenta aromàticament amb notes cítriques (segell inconfusible de l'Albarinyo), seguida d'uns matisos fins i delicats aromes de fruita blanca (pera i poma), notes florals i uns tocs herbacis i minerals evolvents.
Gust: Entrada en boca amb una carta de presentació sublim. Intensitat d'una elegància i frescor extraordinària, amb una acidesa en el paladar que s'equilibra amb la untuositat en boca que només potser firmada per la Godello. Tenim davant un vi amb el cupatge de les dos grans reines blanques del país.
MARIDATGE
Combina molt bé amb tota classe de peixos i mariscos (ja siguin amb salsa, planxa, forn o papillote), verdures a planxa, amanides, formatges, etc.... Si voleu gaudir-lo en la seva màxima plenitud ideal amb canelons de peix i marisc i/o un còctel de gambes.
INFORMACIÓ ADDICIONAL
Enoturisme Acha. Aquest nou projecte de la família Acha, propietària de Davide Cellers i Vinyes, està al capdavant de la tercera generació dels fundadors del celler. Les seves instal·lacions es troben localitzades al poble gallec de Villanueva d'Arosa, a la província de Pontevedra, a l'oest d'Espanya. Compten amb unes modernes facilitats amb capacitat per produir 50 mil ampolles i 7 hectàrees de vinyes pròpies en un lloc privilegiat de la Vall de l'Salnés. Els sòls es componen bàsicament de còdols i el clima té una influència completament atlàntica gràcies a la seva proximitat amb l'oceà; gaudeix d'una extraordinària exposició a el sol i brises marines que refrigeren els cultius.
La collita es desenvolupa de forma manual. Els raïms són escuats i rebregades per després sotmetre-les a una maceració en fred a 10 ° C durant 8 hores. Fermentació alcohòlica en dipòsits d'acer inoxidable a una temperatura controlada de 17-18 ° C, per un període de 15 dies. Envelliment amb criança sobre lies.