Davide Observador

Anyada:
2019
 
Calendari d'anyades
Tipus:
Blanc Jove
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
13,0º
Celler:
Enoturismo Acha
País:
Espanya
D.O:
D.O. Rías Baixas
Varietats:
Albariño, Godello
Al.lèrgens:
Conté sulfits
Vins D.O. Rías Baixas   (Espanya - Galícia)
 
Foto Davide Observador vi blanc

Davide Observador

INFORMACIÓ D'INTERÈS Davide Observador 2019

NOTA DE TAST

Color: Net, límpid i brillant. Color groc palla amb reflexos de tonalitat verdosa. Molt agradable a la vista.

Aroma: En nas és l'expressivitat absoluta de la Godello i Albarinyo portada a un equilibri que no deixa indiferent. Es presenta aromàticament amb notes cítriques (segell inconfusible de l'Albarinyo), seguida d'uns matisos fins i delicats aromes de fruita blanca (pera i poma), notes florals i uns tocs herbacis i minerals evolvents.

Gust: Entrada en boca amb una carta de presentació sublim. Intensitat d'una elegància i frescor extraordinària, amb una acidesa en el paladar que s'equilibra amb la untuositat en boca que només potser firmada per la Godello. Tenim davant un vi amb el cupatge de les dos grans reines blanques del país.

MARIDATGE

Combina molt bé amb tota classe de peixos i mariscos (ja siguin amb salsa, planxa, forn o papillote), verdures a planxa, amanides, formatges, etc.... Si voleu gaudir-lo en la seva màxima plenitud ideal amb canelons de peix i marisc i/o un còctel de gambes.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Enoturisme Acha. Aquest nou projecte de la família Acha, propietària de Davide Cellers i Vinyes, està al capdavant de la tercera generació dels fundadors del celler. Les seves instal·lacions es troben localitzades al poble gallec de Villanueva d'Arosa, a la província de Pontevedra, a l'oest d'Espanya. Compten amb unes modernes facilitats amb capacitat per produir 50 mil ampolles i 7 hectàrees de vinyes pròpies en un lloc privilegiat de la Vall de l'Salnés. Els sòls es componen bàsicament de còdols i el clima té una influència completament atlàntica gràcies a la seva proximitat amb l'oceà; gaudeix d'una extraordinària exposició a el sol i brises marines que refrigeren els cultius.

La collita es desenvolupa de forma manual. Els raïms són escuats i rebregades per després sotmetre-les a una maceració en fred a 10 ° C durant 8 hores. Fermentació alcohòlica en dipòsits d'acer inoxidable a una temperatura controlada de 17-18 ° C, per un període de 15 dies. Envelliment amb criança sobre lies.

Davide Observador, vi blanc D.O. Rías Baixas, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".