Albariño Alberto Nanclares
- Calendari d'anyades
- Tipus:
- Blanc Jove
- Capacitat:
- 0,75 L.
- Graduació:
- 12,0º
- Celler:
- Alberto Nanclares
- País:
- Espanya
- D.O:
- D.O. Rías Baixas
- Varietats:
- Albariño
- Al.lèrgens:
- Conté sulfits

-
Stock
DISPONIBLE -
Valoració clients

Albariño Alberto Nanclares
INFORMACIÓ D'INTERÈS Albariño Alberto Nanclares
NOTA DE TAST
Color: Groc intens, amb reflexos daurats, mínima presència de partícules al tractarse de sense clarificar i filtrat.
Aroma: Aromes complexos, cereals, fruits secs i florals, records de pinya madura, cera de bresca.
Gust: Mineral, envoltant, molt natural, pell de raïm, carn de codony, estructura i sabor, notes iodades balsàmiques.
MARIDATGE
Amb gastronomia local, àmplia, extensa i plena de matisos gastronòmics, també aplicables a diferents plats o productes que puguem trobar a les nostres regions o zones on vivim. Peixos frescos a la planxa poc transformats com les angules, simple, rèmol, etc
Carns blanques: Capó de Vilalba, guisat a l'forn amb verduretes o amb una salsa de fruits secs com ametlles.
Amb formatges: Arzúa-Ulloa, Sant Simó de Costa, queixo, Tetilla, lleugerament fumada.
INFORMACIÓ ADDICIONAL
ALBARIÑO ALBERTO NANCLARES
terrer:
En Rias Baixas, només es conrea la varietat Albariño en les seves vinyes situades a El Salnés, que compten amb una extensió total de 5 has. i amb edats des dels 30 a més de 100 anys i rendiments controlats.
Per al cultiu de les vinyes s'apliquen els principis de mínima intervenció, buscant un equilibri biològic de la planta que permeti l' expressió del terrer. S' abona amb compost elaborat amb el batazo de raïm i algues que es recullen a la ria d' Arousa, que aporten fonamentalment oligoelements, minerals i antibiòtics que milloren la resistència de les plantes a les malalties.
varietat:
100% raïm albariño.
vinyes:
Situats al concello Cambados: Finques Soverribas, Praeira (Facho), Presa de Juana, Albarellos, Senra, Gandarela i Freixido; En concello de Ribadumia: Finques Inxertal i Granxa; En concello de Portas: Finca Muntanya Xago.
Ceps entre 15-90 anys d'edat a parra.
elaboració:
Selecció manual de raïms en vinya. Batonage setmanal durant 3 mesos i criança sobre les seves mares 9 mesos fins el seu embotellat. Embotellat sense estabilització tartàrica per fred, sense aclarir, amb filtrat de desbast i SO2 en dosis moderades.
- Usuari:
- Florent
- Data:
- 16/11/2020
Bravo pour ce vin plein d'émotion
- Usuari:
- Albariño Alberto Nanclares
- Data:
- 23/07/2020
Un albariño correcto, fácil de beber.
- Usuari:
- Eric
- Data:
- 07/05/2020
Still my favorite Albariño!
- Usuari:
- Josep
- Data:
- 04/01/2018
Molt bon Albariño, per disfrutarlo.