NOTA DE TAST
Color
Noble color ambre fosc.
AROMA:
Profund i càlid, amb vestigis de fruits secs i pansificats. Exhibeix elegants notes d'espècies (vainilla, canyella, nou moscada).
GUST:
Gras, ampul·lós.
ET POT INTERESSAR
Durant els anys 60, Miguel A. Torres va començar a introduir varietats foranes en les seves vinyes. Símbol de la centenària tradició i de la innovació, Torres 20 va ser un dels primers brandis del mercat espanyol a incorporar les varietats franceses a la seva elaboració, en aquest cas el ugni blanc, que unit als pàl·lids i afruitats vins de la varietat parellada, conreada a les altes pendents del Penedès superior, se sotmeten a doble destil·lació en tradicionals alambins de coure per obtenir unes holandes pures i aromàtiques. Durant llargs anys, els delicats aiguardents de vi s'envelleixen en bótes de roure seleccionades, desenvolupant les seves càlids aromes d'espècies i la seva noble paladar. L'ampolla està inspirada en la licorera de la segona generació de la família Torres, llegat familiar que s'ha transmès entre generacions fins al dia d'avui.
Destil·lació pel mètode de "doble destil·lació" dels raïms parellada i ugni blanc. La criança es realitza en bótes seleccionades de roure. Durant el primer any s'utilitza roure nou però posteriorment, el brandi es trasbalsa a bótes més ràncies, evitant així l'excessiva influència aromàtica de la fusta verge.
todo correcto envió dentro del plazo