ca
Foto Abad Dom Bueno Rosat vi rosat
Vins D.O. Bierzo
 

Abad Dom Bueno Rosat

0,75 L. I
Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
DETALLS
  • Calendari d'anyades
  • Tipus: Rosat Jove
  • Capacitat: 0,75 L.
  • Graduació: 13,0º
NOTA DE TAST
Color

Rosa pàl·lid, brillant.

AROMA:

Fragant, intens, fruits vermells, frescos, groselles, cireres, caramel de maduixa. Una unió amb un lleuger toc floral, rosa, un perfil fresc, subtil, agradable.

GUST:

Fresc, però amb personalitat, vibrant, molt bon equilibri fruites vermelles amb el seu dolçor i acidesa que el fa jovial, viu, fàcil de beure, bona persistència.

MARIDATGE
.Ideal amb plats frescos, amanides estiuenques, amb fruites, verdures a la brasa i plats típics de la cuina local del Bierzo, embotit la cecina de Lleó, fantàstic amb un Bacallà a l'ajoarriero. Temperatura de servei entre 10 i 12º C.
ET POT INTERESSAR
L'essència de la història es troba a escassos metres de Celler de l'Abat: El Monestir de Carracedo. Fundat per Bermudo II "El Gotoso" l'any 990. Restaurat al segle XII, té una successió d'estils arquitectònics; romànic, gòtic i renaixentista. El vell monestir medieval s'inspira un dels grans vins; el negre Carracedo. Un reconeixement a l'Abat que tenia cura de les vinyes del Monestir està present en les etiquetes, al igual que el logo fa honor a la petita finestra situada en una de les sales de l'Monestir, anomenada la Cuina de la Reina. El resultat de la combinació dels climes atlàntics i mediterrani continental fa que la comarca del Bierzo gaudeixi d'un microclima especial. El clima berciano possibilita una producció excel·lent de fruites i verdures, així com una magnífica varietat de vins, entre els quals destaquen els que estan inscrits a la D.O Bierzo. La Vinya té una edat mitjana de 35 anys. Altitud 650 metres. La composició del Sòl és argilós amb presència de pissarres, quarsites i altres minerals. Elaboració: Premsat directe de raïm seguit d'un desfangat estàtic durant 48 hores. Fermentació durant 10 dies en bótes de roure francès.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins D.O. Bierzo
Vins negres denominació d'origen D.O. Bierzo

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...