PEÑÍN
Net, límpid i brillant. Color vermell intens amb reflexos granats, on presenta una intensitat de capa mitjana - alta. Molt agradable a la vista.
Entrada en nas on els indiscutibles protagonistes són els fruits negres (móres, nabius, cirera, figues), i en la que es troben perfectament integrats amb un catàleg d'espècies que ajuda a aportar-li el toc més balsàmic, juntament amb una aportació d'aromes torrats i caramel fruit de la seva criança.
En boca es presenta sense embuts. De paladar amb bona voluminositat i una bona sensació glicèrica que desenvolupen a uns tanins madurs i amples que et conduiran a un final llarg i persistent.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.