NOTA DE TAST
Color
Granat intens amb reflexos violetes.
AROMA:
Aromes molt intensos que recorden el cacau amb un fons de melmelada de prunes i de nabius.
GUST:
En boca és intens i càlid, amb una bona estructura i un final rodó i llarg amb un punt de mineralitat, recorda el cacau i la regalèssia. Postgust rodó, elegant, llaminer i de llarga persistència.
MARIDATGE
Perfecte amb la cuina vegana. La gran personalitat d'aquest vi és ideal per acompanyar plats de cuina nacional i internacional com formatges curats, carns i aus guisades, embotits, graellades, pasta i arrossos.
Temperatura de servei de 12 a 14 º C.
ET POT INTERESSAR
COVIDES Vinyes - Cellers és la 1a Cooperativa vinócola de 1r grau de Catalunya en termes de volum i la collita mitjana anual és d'uns 24.000.000 de Kg. de raïm.
Per assolir aquesta collita mitjana, Covides compta amb uns 650 socis actius que conreen al voltant de 1.900 Ha. Repartides entre més de 50 municipis, entre Alt, el Baix Penedès i el Garraf.
Dels 25 milions de quilos de mitjana, un 85% correspon a varietats blanques (Macabeu, Xarel·lo, Parellada i Chardonnay) amb els que elaboren els vins que comercialitzen sota les DO Penedès i Cava.
Covides compta amb 3 cellers (S. Sadurní, S. Cugat Sesgarrigues i Vilafranca de el Penedès) per entrar als 25 milions de quilos dels seus socis i elaborar els corresponents vins blancs, rosats i negres.
ELABORACIÓ:
Vi negre de singular cupatge on el Cabernet Sauvignon li aporta l'elegància, el Merlot la calidesa i el Syrah la mineralitat. Provinent de les millors vinyes d'agricultura ecològica, és resultat de l'compromís amb el territori, la sostenibilitat i el respecte a la natura i el medi ambient. És un vi vegà i ecològic.