El color ens segueix matisant la potencialitat del vi, els tons vermell-cirereta intensos units a certes irisacions robins, ens garanteixen una llarga durabilitat del vi.
El nas ens mostra una gamma variada i intensa d'aromes especiats, balsàmics i de llorer molt peculiar, sense haver perdut el fons intens varietal de fruits negres del bosc ben acoblat i ben equilibrat.
Al pas per la boca ens trobem amb un vi potent, viu i vigorós recolzat en un perfil tànic ampli i endolcit, juntament amb un bon equilibri de sabors, seran les aportacions gustatives que ens donarà el vi, deixant-nos un final de boca persistent i carnós
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.