ca
Foto Niepoort Poeirinho vi negre
 

Niepoort Poeirinho

0,75 L. I Anyada: 2017
34,67€
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • COMPRA SEGURA
  • EN 24 - 48 HRS
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
  • Logotip Bizum
Foto Niepoort Poeirinho vi negre
Niepoort Poeirinho
0, 75 L.
34,67€
DETALLS
  • Anyada: 2017
  • Tipus: Negre Alta Expressió
  • Capacitat: 0, 75 L.
  • Graduació: 12, 5º
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2016 94
2015 95
2014 90
2013 94
NOTA DE TAST
Color

Net, límpid i brillant. De color granats amb reflexos lleugerament violetes, i on presenta una intensitat de capa mitjana - alta. Molt agradable a la vista.

AROMA:

En nas, els seus aromes complexes són una clara representació de terrer d'on prové. Notes minerals entren en perfecta simbiosi amb els aromes especiats, herbacis i de fruita negra i vermella.

GUST:

Entrada en boca on impressiona la seva precisió, la seva increïble estructura i adherència. D'acidesa elevada i tanins presents i notables li auguren una vida llarga i amb una evolució meravellosa. De final llarg, fresc i persistent.

MARIDATGE
La seva elegància, el fa un vi tremendament versàtil per tota mena de gastronomia. Plats de carn, embotits, pastes, arrossos i fins i tot algun peix cuinat al forn o la brasa.
ET POT INTERESSAR
El Poeirinho és un vi elaborat exclusivament a partir dels raïms de les nostres vinyes de Quinta de Baixo. Es fabriquen de manera orgànica i porten la certificació SATIVA.Poeirinho, el nom del qual fa referència a l'anterior designació de la varietat Baga, és un homenatge als grans vins de Bairrada del passat, de color clar i baix en alcohol però que oferien una tremenda. Potencial d'envelliment. La gran passió de Dirk Niepoort per aquesta varietat de raïm i el fantàstic terrer de la regió de Bairrada ens han inspirat durant els últims anys a adquirir diversos llocs de vinya de Baga petits però molt antics a la zona de Cantanhede.

L'hivern 2016/2017 a Bairrada va ser molt sec. La primavera va registrar algunes precipitacions a finals d'abril i principis de maig, però va seguir un estiu molt sec. Els nivells baixos d'humitat van reduir pràcticament el risc de malalties i, per tant, també van eliminar la necessitat de tractaments amb vinyes. A causa de les condicions extremadament calentes i seques, la fruita madura molt ràpidament. La recol·lecció va començar tres setmanes abans que l'any anterior, començant el 17 d'agost i finalitzant el 19 de setembre.

Va ser una bona anyada, amb els vins amb un contingut alcohòlic més elevat que l'any anterior, però amb una acidesa molt equilibrada. El Poeirinho 2017 es va fer amb raïms de diverses parcel·les de vinya molt antigues. Va ser fermentada en lagares oberts i en dipòsits tancats on va passar per maceració carbònica i on va romandre quatre setmanes, abans de completar la seva fermentació en tines de fusta. El vi passava per la fermentació malolàctica en les tines de fusta usades de 2500L, on també envelleix durant vint mesos. Es va embotellar sense filtrar.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Comprant

Niepoort Poeirinho

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en 0,00€
X unit..