NOTA DE TAST
Color
Net, límpid i brillant. Color robí intens amb reflexos granats. Intensitat de capa mitjana - alta. Molt agradable a la vista.
AROMA:
Aromes complexos i minerals que és combinen amb les notes torrefactes de la criança.
GUST:
La entrada en boca és suau, on és va obrint pas amb una estrucutra intensa i tanins dolços. Vi amb una gran complexitat i un alt potencial d'envelliment.
MARIDATGE
Complexitat i estructura, per tant, versatilitat en el seu màxim estat. Plata de caça (des d'estofats a civets), carns, arrossos, formatges, etc.
ET POT INTERESSAR
Les instal·lacions del celler tenen una alta tecnologia. Els dipòsits de fermentació són d'acer inoxidable, dissenyats pel mateix Peter Sisseck amb el propòsit de millorar el contacte natural entre el most i la pellofa durant la fermentació. Estan equipats amb control de temperatura i compten amb bombes de tipus Mono, que permeten un suau tràfec. A Hisenda Monestir el raïm passa per una selecció manual, de manera que només es destinen a la vinificació els millors fruits.
Per assegurar la qualitat de la collita, Hisenda Monasterio ha triat un marc de plantació atapeït, d'unes 4.000 plantes per hectàrees amb 1-1,5 quilograms per cep. La poda és del tipus "goyut simple", amb una vara de sis rovells i un polze de dos. Aquesta producció limitada permet una maduració precoç que és molt convenient a aquesta comarca, que es pot veure afectada per la pluja des de la segona quinzena d'octubre. La principal varietat de raïm és el Negre Fina, un clon de l'Ull de Llebre caracteritzada per uns raïms grans i un elevat rendiment.