ca
Foto H. Monasterio Reserva vi negre
Vins D.O. Ribera del Duero
  • Producte Ecològic
 

H. Monasterio Reserva

0,75 L. I Anyada: 2019, Excel·lent
66,42€
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • COMPRA SEGURA
  • EN 24 - 48 HRS
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
  • Logotip Bizum
Producte Ecològic
Foto H. Monasterio Reserva vi negre
H. Monasterio Reserva
0, 75 L.
66,42€
DETALLS
  • Anyada: 2019, Excel·lent
  • Tipus: Negre Reserva
  • Capacitat: 0, 75 L.
  • Graduació: 15, 0º
CALENDARI D'ANYADES
  • Excel·lent (E)
  • Molt bona (MB)
  • Bona (B)
  • Regular (R)
  • Deficient (D)
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2019 E
  • 2018 MB
  • 2017 MB
  • 2016 MB
  • 2015 E
  • 2014 MB
  • 2013 B
  • 2012 MB
  • 2011 E
  • 2010 E
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2009 E
  • 2008 MB
  • 2007 MB
  • 2006 B
  • 2005 MB
  • 2004 E
  • 2003 MB
  • 2002 MB
  • 2001 E
  • 2000
ANY QUALIFICACIÓ
  • 1999
  • 1998
  • 1997
  • 1996
  • 1995
  • 1994
  • 1993
  • 1992
  • 1991
  • 1990
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2018 95
2017 95
2016 96
2015 93
2014 94

PEÑÍN

ANY PUNTUACIÓ
2018 94
2016 95
2015 93
2014 93
2012 94
NOTA DE TAST
Color

Net, límpid i brillant. Color robí intens amb reflexos granats. Intensitat de capa mitjana - alta. Molt agradable a la vista.

AROMA:

Aromes complexos i minerals que és combinen amb les notes torrefactes de la criança.

GUST:

La entrada en boca és suau, on és va obrint pas amb una estrucutra intensa i tanins dolços. Vi amb una gran complexitat i un alt potencial d'envelliment.

MARIDATGE
Complexitat i estructura, per tant, versatilitat en el seu màxim estat. Plata de caça (des d'estofats a civets), carns, arrossos, formatges, etc.
ET POT INTERESSAR
Les instal·lacions del celler tenen una alta tecnologia. Els dipòsits de fermentació són d'acer inoxidable, dissenyats pel mateix Peter Sisseck amb el propòsit de millorar el contacte natural entre el most i la pellofa durant la fermentació. Estan equipats amb control de temperatura i compten amb bombes de tipus Mono, que permeten un suau tràfec. A Hisenda Monestir el raïm passa per una selecció manual, de manera que només es destinen a la vinificació els millors fruits.

Per assegurar la qualitat de la collita, Hisenda Monasterio ha triat un marc de plantació atapeït, d'unes 4.000 plantes per hectàrees amb 1-1,5 quilograms per cep. La poda és del tipus "goyut simple", amb una vara de sis rovells i un polze de dos. Aquesta producció limitada permet una maduració precoç que és molt convenient a aquesta comarca, que es pot veure afectada per la pluja des de la segona quinzena d'octubre. La principal varietat de raïm és el Negre Fina, un clon de l'Ull de Llebre caracteritzada per uns raïms grans i un elevat rendiment.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins D.O. Ribera del Duero
Vins negres denominació d'origen D.O. Ribera del Duero
La Ribera del Duero és una de les zones vitivinícoles més importants d’Espanya, es localitza a Castella i Lleó i abasta una part de la conca del riu Duero de 115 quilòmetres de longitud i 35 quilòmetres d’amplada. Aquesta franja queda limitada a l’est pel poble de San Esteban de Gormaz i a l’oest per Quintanilla de Onésimo. Diferents municipis de les comarques de Burgos, Sòria, Segòvia i Valladolid formen part de la denominació que comprèn una superfície de vinya de 21.000 hectàrees i una producció anual aproximada de 56 milions de litres de vi.

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...

ALTRES PRODUCTES DE … Bodegas Monasterio

Comprant

H. Monasterio Reserva

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en 0,00€
X unit..