ca
Foto Espelt Comabruna Réhoboam vi negre
Vins D.O. Empordà
 

Espelt Comabruna Réhoboam

5,00 L. I Anyada: 2013, Molt bona
93 PEÑÍN
256,86€
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • COMPRA SEGURA
  • EN 24 - 48 HRS
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
  • Logotip Bizum
Foto Espelt Comabruna Réhoboam vi negre
Espelt Comabruna Réhoboam
5,00 L.
256,86€
DETALLS
  • Anyada: 2013, Molt bona
  • Tipus: Negre Alta Expressió
  • Capacitat: 5,00 L.
  • Graduació: 14,5º
CALENDARI D'ANYADES
  • Excel·lent (E)
  • Molt bona (MB)
  • Bona (B)
  • Regular (R)
  • Deficient (D)
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2019 MB
  • 2018 B
  • 2017 MB
  • 2016 B
  • 2015 B
  • 2014 B
  • 2013 MB
  • 2012 MB
  • 2011 MB
  • 2010 MB
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2009 MB
  • 2008 MB
  • 2007 E
  • 2006 MB
  • 2005 E
  • 2004 MB
  • 2003 MB
  • 2002 B
  • 2001 MB
  • 2000
ANY QUALIFICACIÓ
  • 1999
  • 1998
  • 1997
  • 1996
  • 1995
  • 1994
  • 1993
  • 1992
  • 1991
  • 1990
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2011 91
2009 93

PEÑÍN

ANY PUNTUACIÓ
2016 94
2015 93
2013 93
2011 93
2010 91
NOTA DE TAST
Color

Net i brillant. Color robí amb reflexes granats. Intensitat de capa alta. Molt agradable a la vista.

AROMA:

En nas és complex i intencionadament mediterrani. Notes de fruita negra i de cedre, dels esquistos de l'Empordà i la regalèssia de fons. Aromes subtils de violeta amb un viatge intens i plaent pel sotabosc mediterrani.

GUST:

En boca, és un vi amb estructura i persistència, envolvent i amb moltes capes. és complex però alhora fresc. Profund i elegant. El paladar reté les aromes i els sabors per un temps llarg.

MARIDATGE
Podem servir-lo amb plats de potència gustativa elevada: Confit d'ànec amb nabius o taronja, Secret de porc Ibèric a la brasa, filet de porc amb salses, formatges curats i/o estofats.

Recomanem prendre'l a uns 15 °C - 17 °C, en copes grosses tipus Hermitage, que permetin que s'airegi, si no procedir a la decantació uns 45 minuts abans.
ET POT INTERESSAR
Aquest vi surt d'una sola parcel.la. És la vinya amb la qual havíem somiat: ceps vells, de 111 anys, orientada a llevant i plantada sobre pendents de pissarra. La tramuntana la toca de biaix i el sol de ponent l'acaricia a l'estiu, així que aconseguim un bon nivell de maduresa sense perdre acidesa. Les vinyes són en vas i amb prou feines aixequen uns pams de terra. La poda és molt curta i té uns rendiments baixíssims (2500 kgrs/ha el 2011). El raim es cull a mà en caixes de quinze quilos i seleccionem a la mateixa vinya.

Elaboració:

Maceració en fred durant 48 hores. Seguidament, durant quinze dies a 25 °C. Fermentació malolàctica en bótes de diferents anys en volums de 500 i 700 litres, reomplertes abans amb el mateix vi. Elaboració amb intervenció mínima per respectar el màxim la varietat. Filtració lleugera i estabilització natural.

L'anyada 2017 va obtenir 94 punts segons Sarah Jane Evans MW (Decanter) en el seu article "Spain’s Cariñena resurgence plus the top 20 buys" del febrer del 2021.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins D.O. Empordà
Vins negres denominació d'origen D.O. Empordà
La denominació d’origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. EL territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen al Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitja anual es de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d’ aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació s’anomenava Empordà-Costa Brava, en el 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

ALTRES PRODUCTES DE … Celler Espelt

Comprant

Espelt Comabruna Réhoboam

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en 0,00€
X unit..