NOTA DE TAST
Color
Color cirera amb rivet violeta. Intens i cobert.
AROMA:
Intens, amb aromes de fruita negre i vermella, notes balsàmiques sobre un fons mineral. A mesura que es va obrint, creix en complexitat i apareixen notes violetes.
GUST:
Estructurat, opulent, amable, amb bona carga fruitosa, tanins madurs i dolços, fresc, amb records a regalèssia i dens, però amb bona acidesa. Llarg i molt persistent.
ET POT INTERESSAR
La imaginació romàntica de la tia Elisabeth Barbier va plasmar en la seva novel·la La gent de Mogador les accions i les contradiccions, els amors i els desamors d'una època en què la nostra família de viticultors va traçar el seu camí a través del temps i de l'espai.
I ara, aquesta família de tradició centenària ha descobert, després de més de quinze anys, un petit racó únic en un context meravellós. Un lloc difícil d'imaginar, on la vinya viu un conte de fades. Aquest paratge, anomenat Priorat, és una de les més velles denominacions vinícoles. El seu nom ens evoca el Prior del primer convent de cartoixans implantat a Catalunya al segle XII.
Els orígens d'aquesta vinya es remunten a l'era romana. Tot just inclou 2.000 hectàrees sota un microclima excepcional, condicionat per les muntanyes de 1.200 metres que l'envolten.
La vinya de Clos Mogador és un immens amfiteatre de pissarra (llicorella), banyat als seus peus pel Siurana, riu ric en història i en llegendes morisques.
Aquest quadre excepcional emociona el visitant al veure enmig d'una vinya on diferents varietats viníferes s'ubiquen segons l'altitud, l'exposició, la seva sensibilitat al sol o a la rosada. Tots aquests factors naturals es conjuguen per omplir de riquesa i fantasia cada ampolla de Clos Mogador.
La garnatxa, la syrah, el cabernet, la carinyena, es transmuten entre les dogues de roure, sota l'acurada atenció del viticultor René Barbier fill, per sorgir, vermelles d'emoció, en el moment òptim de la seva maduresa. Una elaboració artesanal dóna llum a unes poques ampolles plenes d'amor i generositat, preparades segons les millors tradicions dels grans crus. Destapeu Clos Mogador, prendre el vostre temps, espereu i deixar-vos transportar.