NOTA DE TAST
Color
Net, límpid i brillant. Color granat amb reflexos teula, i on presenta una intensitat de capa mitjana. Molt agradable a la vista.
AROMA:
En nas és equilibri personificat, ja que fruita i bóta s'expressen per parts iguals. Els aromes secundaris procedents de la mateixa criança afloren amb ganes, com aromes de vainilla, xocolata i pa torrat.
GUST:
Entrada en boca amb acidesa, i on els tanins es troben molt ben equilibrats. De paladar sedós i fresc. De final llarg i persistent.
MARIDATGE
Risotto de bolets, pa torrat untat amb mantega. Carns fumades ia la brasa. Cogolls a la brasa.
ET POT INTERESSAR
Els vins Campestral són fruit d'un projecte de somni construït des de zero amb molta il·lusió, constància, voluntat i esforç per part d'Andreu Troia, un emprenedor que sempre ha estat enamorat del vi.
Aquest projecte es desenvolupa a El Encanto, un complex turístic rural d'alt nivell, on es troben el celler i les vinyes pròpies. L'emplaçament es troba als afores d'Arcs de la Frontera en un entorn privilegiat, a un quilòmetre del camp de Gold Arcos Garden i una localització elevada des d'on es pot contemplar de manera excepcional el pantà de Guadalcacín, la Serra de Grazalema i la penya on hi ha el nucli antic d'Arcs de la Frontera.
El destí d'aquesta finca sempre ha estat produir un bon vi ja que els Romans a la zona per allà el segle II a.C. ja produïen vi en aquestes llars gràcies a les seves característiques idònies.
Els vins Campestral estan elaborats de manera artesanal seguint un sistema natural i ancestral, la qual cosa es destaca en l'olor, el sabor i l'estructura.
Estan compostos per raïm Palomino i les varietats negres Tintilla de Rota, Petit Verdot, Syrah, Merlot i Cabernet Sauvignon les quals creixen en un micro clima únic generat per la localització geogràfica i per la proximitat al pantà de Guadalcacín, la Serra de Grazalema i el vall del Guadalquivir la qual cosa li donen una personalitat al vi molt especial. Així mateix, es complementa amb uns sòls alberisos i amb vetes barroses que permeten obtenir uns vins meravellosos de caràcter concentrat, fruiters i amb sensacions calcàries, vins amb particularitats úniques que es reflecteixen en les seves propietats i matisos a aquests sòls i al microclima de la zona .