Net, límpid i brillant. Color cirera picota amb reflexos granat. Intensitat de capa mitjana - alta. Molt agradable a la vista.
El primer contacte en copa és sens dubte, un espectacle. El catàleg comença per la família de les fruites vermelles, on apareixen les cireres confitades, magrana, gerds, groselles, maduixes silvestres i cassis, i on acaba amb petites expressions de notes florals i balsàmiques.
Entrada en boca amb elegància, equilibri i exuberància, però mantenint la subtilesa i finor que caracteritza a la varietat. Via retro-nasal on tornen aparèixer els fruits vermells que tant s'expressaven en nas. Tanins polits i ben integrats, amb un final llarg i cruixent.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.