NOTA DE TAST
Color
Groc palla amb reflexos verdosos, brillant, amb bombolles fines i constants.
AROMA:
En nas és franc, d'aromes nets, sense defectes, i de notable intensitat. Aromes de fruita blanca madura (pera), pastisseria (cabell d'àngel), lleugers fumats i anissats.
GUST:
Fresc en boca, amb un pas per boca afruitat, record d'albercoc, notes lleugeres cítriques. Lleugerament afruitat al final amb una agradable sensació seca.
MARIDATGE
Serà perfecte prenent-lo amb aperitius, peixos lleugerament elaborats (planxa, forn), crustacis, marisc (al vapor o a la planxa), i per celebrar els millors finals dels àpats amb postres no excessivament dolces (pa de pessic amb fruites naturals, pastís de Santiago).
ET POT INTERESSAR
Moët et Chandon pertany al grup Louis Vuitton Moët Henessy. És la marca de xampany més consumida a França i al món, molt per davant del seu competidor immediat. També és propietària d'una vinya de 500 hectàrees en producció i, al mateix temps, d'un nom mític del xampany, el del monjo "Dom Pérignon".
Des de finals del segle XIX, ha sabut adaptar-se als nous temps amb la creació d'un centre experimental i d'injert el 1895, un notable desenvolupament en el sector de recerca en els anys 80 i cellers tecnològicament molt més avançades al seu temps. Quina és la seva causa d'èxit? Una qualitat amb regularitat de cronòmetre des collita de base, el brut imperial, al superb "Dom Pérignon".
Moët et Chandon pertany al grup Louis Vuitton Moët Henessy. És la marca de xampany més consumida a França i al món, molt per davant del seu competidor immediat. També és propietària d'una vinya de 500 hectàrees en producció i, al mateix temps, d'un nom mític del xampany, el del monjo "Dom Pérignon".
Des de finals del segle XIX, ha sabut adaptar-se als nous temps amb la creació d'un centre experimental i d'injert el 1895, un notable desenvolupament en el sector de recerca en els anys 80 i cellers tecnològicament molt més avançades al seu temps. Quina és la seva causa d'èxit? Una qualitat amb regularitat de cronòmetre des collita de base, el brut imperial, al superb "Dom Pérignon".