Net, límpid i brillant. Color pell de ceba amb reflexos grisacis. Molt agradable a la vista.
En nas es presenta amb una frescor molt característica. Aromes subtils de fruits vermells, especiats, i una mineralitat traduïda amb notes fumades que el fa d'una complexitat extraordinària.
Entrada en boca amb una acidesa excepcional. De pas per boca amb complexitat i amb una fruita que s'expressa amb subtilesa juntament amb una mineralitat digna del terroir d'on prové. Bombolles presents i elegants amb un final llarg i fresc.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.