ca
Foto Codorniu 456 Ars Collecta Brut vi escumós
Vins D.O. Cava
 

Codorniu 456 Ars Collecta Brut

0,75 L. I Anyada: 2010, Bona
174,97€
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • COMPRA SEGURA
  • EN 24 - 48 HRS
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
  • Logotip Bizum
Foto Codorniu 456 Ars Collecta Brut vi escumós
Codorniu 456 Ars Collecta Brut
0, 75 L.
174,97€
DETALLS
  • Anyada: 2010, Bona
  • Tipus: Blanc Gran Reserva Brut
  • Capacitat: 0, 75 L.
  • Graduació: 12, 0º
CALENDARI D'ANYADES
  • Excel·lent (E)
  • Molt bona (MB)
  • Bona (B)
  • Regular (R)
  • Deficient (D)
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020 B
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2019 E
  • 2018 MB
  • 2017 E
  • 2016 E
  • 2015 MB
  • 2014 B
  • 2013 E
  • 2012 MB
  • 2011 MB
  • 2010 B
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2009 MB
  • 2008 E
  • 2007 E
  • 2006 E
  • 2005 MB
  • 2004 B
  • 2003 B
  • 2002 MB
  • 2001 MB
  • 2000
ANY QUALIFICACIÓ
  • 1999
  • 1998
  • 1997
  • 1996
  • 1995
  • 1994
  • 1993
  • 1992
  • 1991
  • 1990
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2008 91
2007 90

PEÑÍN

ANY PUNTUACIÓ
2008 97
2007 92
NOTA DE TAST
Color

sorprèn la seva pal·lidesa: no apareixen ni tonalitats pajizas ni símptomes d'oxidació; la bombolla és persistent i forma una corona que
romana prolongadament a la copa.

AROMA:

apareixen notes pròpies de l'envelliment, com brioix, massa de pa i llevats, però sense oblidar flors blanques, ametller i saüc, fruites madures i fresques; una orquestra de sensacions.

GUST:

En boca el tacte és cremós per les bombolles fines, alta densitat pel temps d'envelliment, bona definició, equilibri, vitalitat i elegant complexitat.

MARIDATGE
Per acompanyar plats suaus, especiats o no, i a base de peix o carns. també marida
amb barbacoes i fumats suaus; la pasta de full i pastes salades són una excel·lent combinació.
També és una aposta segura acompanyat de cuina internacional com la japonesa, xinesa o
peruana
ET POT INTERESSAR
És un cava compost per tres monovarietals procedents de cadascuna de les tres zones en les
que es treballa habitualment: dos continentals i una mediterrània: Chardonnay (Costers del
Segre), Pinot Noir (Conca de Barberà) i Xarel·lo (Penedès). Per determinar el moment òptim
de verema es va valorar el potencial d'envelliment que tenia la qualitat del raïm. la verema
va ser manual i nocturna per aprofitar temperatures baixes i d'aquesta manera evitar oxidacions de
els mosts i maceracions d'aquests amb les parts sòlides. El transport fins al premsat es
va fer en caixes de 12 kg i al voltant de 15ºC, es refrigeró un cop al celler. Premsat molt suau
amb un rendiment del 50% (50 l / 100 kg); així únicament es treballa amb la porció més noble
del most i que ajudarà a que el futur cava pugui mantenir característiques de vitalitat al
llarg dels anys d'envelliment. La vinificació de cada varietal es va fer per separat i la
barreja final es va fer just abans de l'embotellat. El moviment dels vins es va fer utilitzant la
gravetat i evitant al màxim l'ús de sistemes mecànics; la fermentació es va dur a terme a
petits dipòsits a temperatura controlada (17ºC). Unitats limitades: 1.000 ampolles.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins D.O. Cava
Vins blancs denominació d'origen D.O. Cava
El cava i el Champagne s’elaboren amb el mateix mètode, anomenat mètode tradicional o champenoise. El nom del producte prové de la definició, de vi escumós elaborat pel sistema clàssic de fermentació en ampolla i envelliment en cava. Actualment és un dels sectors vitivinícoles més dinàmics amb una producció que ha superat els 220 milions d'ampolles a l'any, que arriben a consumidors de tot el món.

ALTRES PRODUCTES DE … Caves Codorniu

Comprant

Codorniu 456 Ars Collecta Brut

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en 0,00€
X unit..