ca
Foto Simon Bize Corton-Charlemagne vi blanc
 

Simon Bize Corton-Charlemagne

0,75 L. I
Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
DETALLS
  • Tipus: Blanc Criança
  • Capacitat: 0,75 L.
  • Graduació: 13,5º
NOTA DE TAST
Color

És de color groc palla intens, brillant i límpid. Dens i profund, equilibrat i estructurat, vibrant i viu, un Grand Cru clàssic.

AROMA:

És un vi d'aromes densos i intensos, persistents i profunds. Alhora, gaudeix de gran equilibri i estructura. És vibrant i elèctric. Té tot el perfil d'un Grand Cru clàssic.

GUST:

En boca, la fruita és enormement expressiva. És molt fresc i vibrant inclòs amb la seva considerable criança. La seva mineralitat és la seva columna vertebral, característica que el fa llarg, intens i tremendament complex gràcies a les seves notes de maduració.

MARIDATGE
Aquest vi crearia harmonies ben elegants amb peixos de marcat contingut en greix, com ara el peix blau, el salmó, el turbot; amb cuina italiana; i també amb marisc, formatges cremosos i embotits ibèrics.
ET POT INTERESSAR
Simon Bize Corton Charlemagne és fruit d'una vinya ubicada a la part més occidental del turó de Corton, al capdamunt del vessant adjacent a Pernand Vergelesses. Se'n va fer una selecció massal de vinyes, i es van plantar el 1938. El terrer i l'exposició proporcionen les condicions perfectes perquè els raïms desenvolupin la seva riquesa, potència i mineralitat. Aquest vi sorgeix de dues microparcel·les de 0.10Ha cadascuna.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Usuari: Paola Peschiera Data: 24/08/2020

Gracias buenisimo servicio , JOrdi excelente!

Vins negres denominació d'origen A.O.C. Bourgogne Côte de Beaune

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

Comprant

Simon Bize Corton-Charlemagne

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en0,00€
X unit..