ca
Foto Clos d'Agon Blanc Reserva vi blanc
Vins D.O. Catalunya
 

Clos d'Agon Blanc Reserva

0,75 L. I Anyada: 2005, Molt bona
Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
DETALLS
  • Anyada: 2005, Molt bona
  • Calendari d'anyades
  • Tipus: Blanc Criança
  • Capacitat: 0,75 L.
  • Graduació: 13,0º
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2013 92
NOTA DE TAST
Color

És de color groc intens i brillant, de textura densa.

AROMA:

Destaquen les seves aromes fines a fruita de carn blanca (albercocs, peres), vainilla i subtils records anisats i a flors com l'acàcia.

GUST:

En boca, la fruita blanca madura amb tocs cítrics embolicats a la dolçor de la vainilla, acompanyen aquest peculiar vi blanc que posseeix una acidesa viva i un excel·lent volum i longitud.

MARIDATGE
La perfecta harmonia és acompanyar-lo de peixos de roca, a la brasa, arrossos i plats de textura i aromes intensos.
ET POT INTERESSAR
El 1989 Philippe Dambois va adquirir la finca i va fundar la marca Clos d'Agon. De seguida va començar a plantar diferents varietats foranes com ara Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, entre d'altres. El 1999 van arribar els propietaris actuals, assessorats per Peter Sisseck. En aquest mateix any segueixen plantant noves parcel·les, en aquest cas amb Cabernet Franc, Syrah i Petit Verdot. Chus Manzanares va dissenyar el nou celler el 2002, inspirat en Piet Mondrian, i tot seguit van continuar plantant noves parcel·les. El 2008 es va incorporar Miguel Coronado, com a director tècnic del celler, posició que encara ostenta avui dia. El 2019 segueixen plantant, però, en aquest cas, decideixen fer-ho amb varietats locals com ara la garnatxa blanca, grisa i negra. El 2021 el celler va entrar a formar part dels Grandes Pagos de España.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Usuari: Daniela Data: 05/10/2022

Excelente vino

Vins D.O. Catalunya
Vins negres denominació d'origen D.O. Catalunya

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...

Comprant

Clos d'Agon Blanc Reserva

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en0,00€
X unit..