ca

Aquesta setmana Santa la vinoteca romandrà tancada la tarda del Divendres 29 i del Diumenge 31 i tot el Dilluns 1. Podeu seguir fent les vostres compres online :)

Foto Anne Gros Hautes Côtes de Nuits Blanc Cuvée Marine vi blanc
 

Anne Gros Hautes Côtes de Nuits Blanc Cuvée Marine

0,75 L. I
Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
DETALLS
  • Tipus: Blanc Criança
  • Capacitat: 0,75 L.
  • Graduació: 12,5º
NOTA DE TAST
Color

És de color groc intens, amb reflexes daurats.

AROMA:

En tenir criança sobre mares a botes de 500l durant un any aproximadament, és un vi llaminer i dens. Alhora ens ofereix notes cítriques com la llimona confitada, amb matisos de fruites de carn groga com el plàtan, la pinya o la fruita de la passió.

GUST:

En boca té un toc iodat i una lleugera salinitat, però sobretot és un vi súper rodó amb notes de mantega i vainilla. És subtil i ple d'harmonia i equilibri. És un vi exuberant, saborós i llarg.

MARIDATGE
Complementa a la perfecció els aperitius, el peix a la brasa, el marisc, la carn blanca i la xarcuteria, així com el formatge, sobretot de cabra.
ET POT INTERESSAR
La família Gros es va establir a Vosne des del 1830. Anne està al capdavant del celler del seu pare, el Domaine François Gros, des de finals dels anys 80. El celler està ubicat a les Hautes-Côtes, els vessants de la muntanya amb molta influència del vent, per sobre del poble Vosne-Romanée, orientat al sud-est, i pertanyen a la Côte de Nuits, de Borgonya. Actualment, Anne Gros és ben buscada pels col·leccionistes d'arreu del món, ja que ha esdevingut una de les millors enòlogues de la Borgonya actual. El seu objectiu és que cadascun dels seus crus reflecteixin fidelment el seu terrer, tot oferint aromes més rics i textures més sedoses i sensacions més rodones en boca. El seu chardonnay està plantat a més alçada que la pinot noir. Allà, els sòls són més profunds i fèrtils. Les plantes tenen uns vint anys. Es verema a mà, i la fermentació amb llevats autòctons en dipòsits d'acer inoxidable a temperatura controlada. Es treballa el bâtonnage, dins botes de roure noves i velles i això ens aportarà cremositat i una elegant textura sedosa.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins negres denominació d'origen A.O.C. Bourgogne Côte de Nuits

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...

Comprant

Anne Gros Hautes Côtes de Nuits Blanc Cuvée Marine

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en0,00€
X unit..