Xips de fusta de pomer empapades en Calvados, fumades a la barbacoa. Panses, nous, herba acabada de tallar. Te verd, orellons i pastís de poma tèbia. Aquí hi ha molta complexitat i almenys mitja dotzena de notes de poma. Des de sidra fins a compota de poma casolana de l'àvia. Si t'agraden les pomes, t'encantarà l'aroma d'aquesta beguda!
Hi ha moltes més notes de Calvados al paladar, per la qual cosa el predomini de la poma segueix sent fort. Però aquesta vegada ve acompanyada de molta pebre, panela i crème brûlée. Uns trossos de bacó lleugerament carbonitzats coberts de xarop d'auró mostren l'element fumat d'aquesta beguda. Però és molt més subtil que quan s'utilitza turba, aquí és només una pessic de fum.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.