Ch Coussin César à Sumeire Rosat
- Anyada:
- 2019
- Tipus:
- Rosat Jove
- Capacitat:
- 0,75 L.
- Graduació:
- 13,0º
- Celler:
- Chateau Coussin
- País:
- França
- D.O:
- A.O.C. Côtes de Provence
- Varietats:
- Garnatxa Negra, Syrah
- Al.lèrgens:
- Conté sulfits
-
Stock
DISPONIBLE -
Has tastat aquest producte?

Ch Coussin César à Sumeire Rosat
INFORMACIÓ D'INTERÈS Ch Coussin César à Sumeire Rosat 2019
NOTA DE TAST
Color: Color de rosa amb reflexos grisaceos, brillant, net.
Aroma: Primer ens apareixen al nas fragàncies d'eucaliptus, després guaiaba i notes cítriques. Molt complex i subtil.
Gust: Envoltant i rodó en boca, amb notes d'albercoc i un final llarg per a aquest rosat gastronòmic. En conjunt global fàcil de beure.
MARIDATGE
Aliança de menjar i vi
Aquest rosat combina meravellosament amb la cuina mediterrània. Llobarro a la planxa amb fonoll. Moll amb "tapenade" ( preparació molt típica de la provenze ), amanida de llagosta o llamàntol.
INFORMACIÓ ADDICIONAL
César (1921-1998), el famós escultor francès conegut per les seves compressions, va signar aquest Cuvée "César a Sumeire" com un senyal d'afecte per la família Sumeire i per a la seva Provença nativa.
Una selecció de les millors parcel·les de Château Coussin seleccionades per a una qualitat òptima.
Medalla de plata al Concours des Vins de Provence 2019.
93 punts i medalla de plata al IWC 2019 Atractives i elegants baies vermelles i síndria amb una textura delicada i un toc de sabor saborós. Té un sentit d'harmonia.
Medalla de bronze en Decanter 2019
93 punts a la Guia Gilbert Gaillard
Qualificat 15/20 en Bettane and dessauve 2020 Wine Guide (Productor Famille Sumeire 2 estrelles)
terrer
Pedra calcària argilosa formada per antics dipòsits al·luvials de grava, vestigis d'un enorme con al·luvial dels rierols que descendeixen Mont Sainte Victoire (1010 metres) i limita a sud amb Mont Olympe i Mont Aurélien.
vinya
Edat mitjana de la vinya: 30 anys - Garnatxa 70%, Syrah 20%, Cinsault 10%. Rendiment: 50 h. / Ha. Agricultura sostenible
vinificació
Estabilització a baixa temperatura (al voltant de 4) de 18 dies en la fase de prefermentació, després fermentació a temperatura controlada en tancs d'acer inoxidable.