PEÑÍN
Net, límpid i brillant. Color granat amb reflexos robí. Presenta una intensitat de capa mitjana. Molt agradable a la vista.
En nas, és una bona representació del seu origen i terroir. Aromes de fruita negra ben evolucionada afloren amb protagonisme: Prunes, figues, móres i cireres, on comparteixen amb rellevància els tocs especiats del pebre negre en gra, el clau i les dolces de la vainilla i canyella. Tot finalitzat en petits repunts dels tocs minerals (terra humida).
Entrada en boca amb l'equilibri com a protagonista. De paladar suau i elegant, comparteixen lloc amb uns tanins avellutats i caràcter que li aporten una harmonia fantàstica. De final llarg, fresc i persistent.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.