PARKER
PEÑÍN
Net i brillant. Color cirera intens amb reflexos lleugerament ataronjats. Intensitat de capa mitjana. Molt agradable a la vista.
En nas, és fragància pura. La intensitat de la fruita sobre madurada amb el toc floral i especiat el fa tenir un equilibri perfecte. Als minuts en copa apareixen els tocs torrats i els minerals dota'n-lo així d'una complexitat extraordinària.
Entrada en boca fresca i amb caràcter. El pas pel paladar torna a desenvolupar-se la fruita que es presentava en nas. Tanins integrats i una acidesa present. Final llarg, fresc i persistent.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.