ca
Foto Ultreia de Valtuille  vi negre
Vins D.O. Bierzo
 

Ultreia de Valtuille

0,75 L. I
Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
DETALLS
  • Calendari d'anyades
  • Tipus: Negre Criança
  • Capacitat: 0,75 L.
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2019 95
2018 98
2016 96
2014 96
2013 96

PEÑÍN

ANY PUNTUACIÓ
2018 93
NOTA DE TAST
Color

Net i brillant. Color cirera intens amb reflexos lleugerament ataronjats. Intensitat de capa mitjana. Molt agradable a la vista.

AROMA:

En nas, és fragància pura. La intensitat de la fruita sobre madurada amb el toc floral i especiat el fa tenir un equilibri perfecte. Als minuts en copa apareixen els tocs torrats i els minerals dota'n-lo així d'una complexitat extraordinària.

GUST:

Entrada en boca fresca i amb caràcter. El pas pel paladar torna a desenvolupar-se la fruita que es presentava en nas. Tanins integrats i una acidesa present. Final llarg, fresc i persistent.

MARIDATGE
Perfecte amb embotits, carns de caça de pluma, rostits i formatges.
ET POT INTERESSAR
El bon moment del Bierzo és deu a Raúl Pérez. Natural d'aquesta regió, a creat obres mestras amb el raim autòcton Mencía que ha conquistat el món, com Ultreia de Valtuille 2011. Negres d'alt nivell, molt elegant, intensos i exquisitament perfumats, que li han valgut al Bierzo el calificatiu de la "Borgonya Francesa". Ultreia de Valtuille és el màxim exponent. Elaborat amb els raims de la localitat natal de Raúl Pérez (Valtuille de Abajo), aquest Mencía de producció limitada ja ha fet història. Els inicis de Raúl Pérez en el món del vi van estar vinculats a la bodega familiar, que va deixar per ser el director tècnic de Bodegues Estefanía. Al mateix temps, el seu esperit inquiet la portat a agafar projectes en diferents regions, asessorar altres bodegues i tambè elaborar els seus propis vins. Avui posa la seva firma a una llarga llista de vins que arriben als noranta i molts punts en la llista The Wine Advocate, la publicació de Robert Parker.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins D.O. Bierzo
Vins negres denominació d'origen D.O. Bierzo

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...

Comprant

Ultreia de Valtuille

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en0,00€
X unit..