ca

Aquesta setmana Santa la vinoteca romandrà tancada la tarda del Divendres 29 i del Diumenge 31 i tot el Dilluns 1. Podeu seguir fent les vostres compres online :)

Foto Sot Lefriec Magnum vi negre
Vins D.O. Penedès
 

Sot Lefriec Magnum

1,50 L. I Anyada: 2009, Molt bona
95 PEÑÍN
Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
DETALLS
  • Anyada: 2009, Molt bona
  • Calendari d'anyades
  • Tipus: Negre Alta Expressió
  • Capacitat: 1,50 L.
  • Graduació: 13,5º
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2014 94
2013 93
2012 93
2010 95
2008 94

PEÑÍN

ANY PUNTUACIÓ
2014 93
2012 93
2009 95
2008 93
2007 95
NOTA DE TAST
Color

Net i brillant. Color vermell intens amb reflexos grana i amb bona intensitat de capa. Agradable a la vista.

AROMA:

En nas, es presenta amb tota la complexitat i intensitat aromàtica, on d'entrada et sedueix des del primer contacte a la copa. S'expressen les sensacions olfactives dels fruits negres, on agafen el protagonisme indiscutible les móres, nabius i el cassis, tot perfectament ensamblat amb aromes de cacau en pols de rere fons. Apareixen lleugers records vegetals, especiats i minerals; on hi trobem notes de romaní, te negre i molt subtilment tabac. En definitiva, tenim davant un vi en què la paraula complexitat es pot escriure en majúscules.

GUST:

Entrada en boca molt ben estructurada i amb molta vivesa. Les fruites negres tornen a expressar-se; on indiscutiblement les móres, nabius i les prunes tornen a manifestar-se en el seu pas per boca. Tanins presents però sensacionalment delicats, i on amb un equilibri embriagador li aporta una vivacitat, amplitud i persistència perfectes; tot meravellosament conjuntat amb aromes notables de fusta. Tenim davant un vi, on la personalitat i el saber fer es palpa en tota la seva plenitud.

MARIDATGE
Un vi que marida perfectament amb plats de carn nobles i elaboracions neutres, on pot acompanyar amb qualsevol procés de brasa, forn i planxa. Sensacional amb secret ibèric amb prunes confitades, magret d'ànec amb salsa de fruits vermells o filet de vedella de Girona amb virutes de foie.
ET POT INTERESSAR
Celler fundat el 1999 en un petit magatzem a Vilafranca del Penedès. L'enòloga Irene Alemany i el seu marit Laurent Corrio, bioquímic, dirigeixen l'empresa. Després d'una àmplia experiència de Laurent i Irene elaborant a la Borgonya, el pare d'Irene els va incitar a vinificar al Penedès. Tenen les vinyes a Lavern plantades en una lleugera pendent del 5 al 15%. Cultiven les varietats Merlot (24 anys, 4 ha), Cabernet Sauvignon (26 anys, 4 ha) i Carinyena (70 anys, 0,75 ha). Condueixen la vinya amb severes restriccions productives, aconseguint així una major concentració fenòlica a les baies. D'altra banda, s'han realitzat profunds estudis geològics de cadascuna de les parcel·les, per obtenir un millor coneixement del terreny, del seu potencial i de la capacitat d'adaptació del cep. El celler es troba al centre de Vilafranca del Penedès on, al més pur estil de 'vi de garatge', vinifiquen per varietats i lots en dipòsits d'acer inoxidable de diferents volums, 2.200, 3.800, 5.200, 500 i 300 litres. La producció total és d'unes 10.000 ampolles.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins D.O. Penedès
Vins negres denominació d'origen D.O. Penedès

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

Et recomanem aquests altres productes del celler Alemany I Corrio

Comprant

Sot Lefriec Magnum

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en0,00€
X unit..