Pago de Capellanes Picon

Anyada:
2014
 
Calendari d'anyades
Tipus:
Negre Alta Expressió
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
14,5º
Celler:
Pago De Los Capellanes
País:
Espanya
D.O:
D.O. Ribera del Duero
Al.lèrgens:
Conté sulfits
Vins D.O. Ribera del Duero   (Espanya - Castella Lleó)
Foto Pago de Capellanes Picon vi negre

Pago de Capellanes Picon

 
2010 95
   
   
   
   
 
   
   
   
   
   

INFORMACIÓ D'INTERÈS Pago de Capellanes Picon 2014

NOTA DE TAST

Color: Net i brillant. Color cirera picota amb reflexos lleugerament ataronjats. Molt agradable a la vista.

Aroma: Entrada en nas on es presenta amb certa complexitat, el primer contacte amb la copa es detecten aromes balsàmics a espècies lleugerament dolces on hi trobem la canela, amb presència de cuir i regalèssia. Acompanyat amb un rere fons amb sensacions de fruita computada. Alta gama de sensacions.

Gust: Entrada en boca excepcional i d'una intensitat esclatant. On es presenten uns tanins dolços perfectament integrats i d'un equilibri sensacional.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Districte determinat de terres, especialment de vinyes o oliveres.

Fundada al poble burgalès de Pedrosa de Duero a 1996, aquest celler familiar és el primer projecte vinícola de la família Rodero Vila i va ser recentment triada una de les 100 millors cellers del món per la revista Wine & Spirits.

Ens trobem en una zona de la Ribera del Duero és especialment privilegiada pel seu clima i els seus sòls. Un recent anàlisi de Ferran Centelles per Jancis Robinson així ho afirma, basant-se en notes de tast per localitzar les millors àrees de vinya de l'apel·lació.
El gran contrast de temperatura de més de 20 graus entre el dia i la nit afavoreix la maduració dels raïms, potència seu grau alcohòlic, el color i els tanins, a més d'ajudar a mantenir una acidesa molt equilibrada.

Els nostres sòls estan compostos majoritàriament per argila, grava i sorra, aportant a la vinya drenatge natural i reserves naturals d'hidratació i temperatura, el que donarà peu a vins vellutats amb una marcada estructura i mineralitat.

Els nostres vins negres s'elaboren amb la varietat autòctoma, Ull de llebre, caracteritzada per la seva gruixuda pell, que la protegeix de les condicions extremes de la zona i dóna peu a vins intensos pel que fa a color, estructura i càrrega tànnica es refereix.

Verema seleccionada en caixes de 15 Kg.
El raïm reposa en càmera de fred 24 hores abans del seu processament.
Per tal d'extreure la màxima expressió es fermenta en tina de fusta de roure francès amb un estricte control de la temperatura. Per arrencar la fermentació, es fa un peu de cuba amb llevats seleccionats en la mateixa parcel·la.
Al cap de 40 dies és descova per sagnat.
La fermentació malolàctica es realitza a 22 °C durant 32 dies, sense addició de bacteris, en bótes de roure francès.
Durant 22 mesos reposa en bótes de roure francès amb 60 mesos d'assecat, de gra seleccionat, realitzant 4 trasbalsos. Arrodoneix el seu sabor durant un mínim de 40 mesos en ampolla, sense filtrar ni clarificar.

Pago de Capellanes Picon, vi negre D.O. Ribera del Duero, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".