PARKER
PEÑÍN
Net i brillant. Color cirera picota amb reflexos lleugerament ataronjats. Molt agradable a la vista.
Entrada en nas amb molt bona complexitat, on s'expressa amb tota la seva magnitud la fruita negre i vermella, notes especiades dolces, i per acabar uns tocs minerals molt elegants, tot conjuntat amb uns aromes torrefactes a causa de la seva criança en bóta.
En boca, és elegant, untuós i intens. La fruita negre cobreix tot el paladar amb exuberància, i amb uns tanins perfectament equilibrats. La seva astringència és molt moderada però justa per poder equilibrar la seva maduresa i el seu grau alcohòlic. Molt llarg i persistent.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.