Color vermell cirereta, amb alta intensitat de coloració, net, abundant llàgrima degut a la glicerina procedent de la seva fermentació alcohòlica.
Net, notes afruitades de fruits vermells i negres, del bosc; confitures, aromes de cuir nou, vainilla, espècies, pebre negre acabat de moldre, fonoll, torrefactes. Bona harmonia entre les fruites i la fusta, en primer lloc apareixen els aromes primaris i levolució del vi ens porta a descobrir els seus aromes terciaris més intensos, amb notes sublims.
Es robust, amb una acidesa equilibrada, tanins rodons, embolcalladors, aromes de fumats (cuir), fruits secs, pas per boca llarg, regust de vainilla, canyella, pas per boca perllongat.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.