Maldito

Anyada:
2015
 
Calendari d'anyades
Tipus:
Negre Criança
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
14,0º
Firma comercial:
Pablo Vidal - Vinos Con Personalidad
País:
Espanya
D.O:
D.O. Valdeorras
Varietats:
, Garnatxa Negra, Brancellao, Caíño Tinto, Sousón
Al.lèrgens:
Conté sulfits
Vins D.O. Valdeorras   (Espanya - Galícia)
  •   Stock
    DISPONIBLE
  • Has tastat aquest producte?
             
  • Guía Peñín 89/100
  • Puntuació Parker 90/100
89 90
Foto Maldito vi negre

Maldito

 
2016 90
2015 89
   
   
   
 
2016 89
2015 90
   
   
   

INFORMACIÓ D'INTERÈS Maldito 2015

NOTA DE TAST

Color: Net, límpid i brillant. Color vermell cirera picota amb reflexos violacis. Intensitat de capa mitjana. Molt agradable a la vista.

Aroma: En nas és tot un espectacle d'aromes de fruita computada, on s'harmonitzen amb tot un ventall d'espècies dolces en les quals destaquen; la canyella i la vainilla, i s'ajunten amb elegants notes balsàmiques que li aportem aromàticament parlant, un equilibri sensacional.

Gust: Entrada en boca amb intenses sensacions de fruita, les mateixes notes computades que es manifestaven en nas. És un vi amable, fresc i molt rodó, i amb molt bona percepció d'una estructura molt equilibrada i un taní infinitament ben treballat.

MARIDATGE

És un perfecte company per carns i peixos blaus, com poden ser unes sardines a la brasa i un verat amb all i julivert. Genial amb una bona taula d'embotits i formatges forts.

INFORMACIÓ ADDICIONAL


Pablo Vidal explica que Maldito «és fruit del desarrelament, de moments difícils, del coratge i la tenacitat». Amb ell vol oferir «un valent apassionat ple d'honestedat; coneix-, deixa-ho ser ell mateix i gaudeix de la seva interessant i seductor caràcter». Per això és el primer vi que va elaborar, fruit d'un canvi de trajectòria laboral que sens dubte no ha estat fàcil, però que marca l'origen de la seva nova història emprenedora.
Aquest negre està fet amb varietats autòctones de la Denominació d'Origen Valdeorras: mencía 85%, garnatxa de ceps vells 10%, Souson, Brancellao i Caiño 5%.
El clima d'aquestes vinyes respon a una zona continental d'influència atlàntica i de muntanya, es troben en un vessant de lleugera pendent amb orientacions nord i est i a una alçada de 350-400 m. Sobre els sòls, un 50% és de textura franc argilosa de pissarres i esquistos i un 50% de textura franc argilosa per formació al·luvial de terrassa.
La fermentació, maceració carbònica i malolàctica es realitza en dipòsit d'acer a temperatura controlada, lenta maduració en celler amb subtil treball de fustes de roure francès torrat lleuger i mitjà i manteniment sobre lies fines de les fermentacions. Amb temps en funció de les necessitats detectades per partida.

Maldito, vi negre D.O. Valdeorras, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".