Color vermell picota viu amb amplis tons granat en el seu rivet, net i brillant.
Nas madur de picotes i fruits vermells compotados, amb records de cacau, xocolata, fruits secs i una àmplia gamma d'espècies ( vainilla, canyella ).
En boca és d'entrada sec i suau, amb gran pes de la fruita, cos mitjà amb notes torrades equilibrades, molt elegant, amb gran concentració que el fa vellutat i li dóna una delicada i llarguíssima persistència final.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.