Color vermell picota d'intensitat mitjana amb tons granats.
En nas presenta una bona intensitat aromàtica amb domini de la fruita negra entremesclada de forma elegant amb notes torrades de roure.
En boca és rodó, ben equilibrat, amb volum i torna a aparèixer la fruita en la retronasal.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.
Deep body and has complexity, but lacks a certain character. Nevertheless a very good match for rib eye steak.