PEÑÍN
Vermell picota.
Té un nas molt potent i expressiu on s'armonitzen els fruits vermells, notes especiades i un toc elegant de toffee, records a cacau fruit del seu pas durant 12 mesos per barriques noves de roure francès.
Té una boca carnosa, estructurada, amb uns tanins elegants com a resultat d'un rendiment equilibrat en camp, una llarga maceració i una cuidadosa criança. La possible aparició de precipitats és natural ja que no està sotmès a cap tipus de filtració, cosa que ens indica la qualitat i puresa d'aquest vi.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.