Tonalitat vermell cirera, amb ribet granat, hauríem de tenir present que el Cabernet ocupa un gran percentatge. És un vi molt brillant i atractiu a la vista.
En un primer moment dóna la sensació de tancat, pel que es recomana que sairegi. En el moment que soxigena es mostra com un vi amb ampli ventall de matisos que van des dels tocs balsàmics i de plantes aromàtiques com la camamilla, sensacions que aporta el Cabernet a tocs de mores i nata amb els que hi identifiquem el tempranillo. A banda daixò saprecien aromes més complexes com els tocs minerals i de fons de regalèssia que apareixen en tots els HABLA, passant per les espècies com el clau, laroma a llenya cremada i fulla de tabac assecant-se. És un vi molt complex en nas.
Té una entrada potent, però que es va tornant agradable a mesura que corre pel paladar, es carnós i estructurat, emplenant tota la boca, és un vi profund i persistent. Fàcil de beure.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.