PARKER
Color picota, ribet granatós, capa alta, llàgrima fina tintada i una mica lenta.
Aromes de fruita madura, tocs especiats intensos (grans de pebres variades) que s'alien amb uns marcats torrats que necessiten polir-se (aquests es van fent més presents a mesura que el vi està en copa), notables sensacions de pebrot a la brasa, fines notes balsàmiques (eucaliptus), lleugers tocs de terrer i fons suaument licorós.
En boca té una notable entrada, bona estructura, molt especiat (predomini de pebre vermell), torrats molt rugosos, tanins intensos, acidesa correcta, molt saborós gràcies a la seva bona fruita madura, intens, llaminer, ampli i persistent però es beu molt bé .
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.